100 Days with Mr. Arrogant (2004)

100 Days with Mr. Arrogant (2004)

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
6.2
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

“100 de zile cu Domnul Arogant” este o comedie romantica din Coreea de Sud, probabil una dintre cele mai haioase filme coreene moderne.
După ce a fost părăsita de prietenul ei chiar înainte de aniversarea de 100 zile, Ha-Young (Ha Ji-won) întalneste un tip numit Hyung-Joon, atunci când il loveste accidental in fata provoacand astfel zgârierea Lexus-ului acestuia. El cere sa-i plătească 3000 dolari pe loc. Ea scapă de el, lăsând un portofel în urma ei.
Hyung-Joon ei o urmareste, cerându-i banii pentru maşina lui. Deoarece ea este o biata studenta, Hyung-Joon scrie un “act de inrobire” pentru Ha-Young, pentru a plăti pagubele la masina lui. Ha-Young este aruncata într-o viaţă de coşmar devenind sclava acestuia pentru 100 de zile: face curăţenie în casă, efectueaza cumparaturi pentru el, ii curăţa maşina etc.
Prin accident ea descoperă că daunele la masina lui Hyung-Joon costa doar 10 dolari! Apoi ea isi incepe răzbunarea…
Titlul original coreean poate fi literal tradus ca “dragostea mea, cretinul,” sau, mai aproape, ca “dragostea mea, fara-maniere”.

.

Trimite filmul

suspendat

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Big Fish (2003) - Peștele cel mare
  California Suite (1978) - Hotel California
  Yeom-lyeok (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!