13 Going On 30 – Azi 13 mâine 30 (2004) – filme online

13 Going On 30 – Azi 13 mâine 30 (2004) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Pentru majoritatea oamenilor, vârsta de 13 ani parcă ar fi fost ieri – pentru Jenna Rink chiar a fost.

Suntem în 1987 şi Jenna este o fetiţă de 13 ani, în pragul feminităţii. Problema este că maturitatea nu soseşte suficient de repede. Este sufocată de părinţii ei ridicoli, ignorată de puştii la modă de la şcoală, iar tipul drăguţ de care este îndrăgostită abia dacă îi ştie numele. Pentru că nu se mai mulţumeşte să îşi petreacă timpul alături de cel mai bun prieten al ei şi vecin, Matt Flamhaff, Jenna îi invită pe puştii populari la petrecerea ei aniversară de 13 ani. Dar petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilită când este închisă în toaletă pentru jocul “Şapte Minute în Rai” şi toţi o părăsesc.
Singură în toaletă, Jenna rosteşte o dorinţă din suflet. Dacă ar fi o persoană matură, ar avea viaţa pe care şi-a dorit-o întotdeauna. În mod miraculos, dorinţa i se îndeplineşte. A doua zi, când Jenna iese din toaletă, suntem în anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superbă şi de succes (Jennifer Garner) cu o slujbă foarte bună şi cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. În sfârşit, are succes şi este celebră.
Singurul impediment? Nu are nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo.
Speriată la început, dar încântată gradual de noua ei viaţă, Jenna îşi dă seama în curând că-i lipseşte ceva – Matt. Când îl caută, descoperă cu groază că nu mai ţin legătura şi ăc el este logodit. Jenna află că nu este suficient să ai totul şi decide să mai dea încă o şansă primei ei iubiri. Acum cea mai mare dorinţă a ei este să nu fie prea târziu.

IMDB : 6,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net