Vizioneaza filme online

The Temptation of St. Tony – Ispita Sfântului Anton (2009) – filme online

Povestea unui bărbat trecut de prima tinereţe care se trezeşte în sumbra pădure descrisă de Dante. O problemă neobişnuită îi umbreşte viaţa cât de cât prosperă şi liniştită – moralitatea. Este posibil să fii un “om bun”? Şi oare asta ce înseamnă? Şi tu cu ce te alegi dacă eşti bun? Pe drumul spre o conştiinţă mai curată într-o realitate tot mai complicată, Tony va întâlni câţiva indivizi specifici societăţii estoniene de astăzi şi va trăi aventuri captivante, unele deloc lipsite de umor. Şi pare că încetul cu încetul dar inevitabil eroul îşi va pierde slujba, familia, şi într-un târziu realitatea şi pe sine însuşi…

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to The Temptation of St. Tony – Ispita Sfântului Anton (2009) – filme online

 1. Lola-Lyla a comentat: 21/09/2014 ora 20:38

  Pentru filmele de inspiratie religioasa, mai ales cu subiecte din Sfanta Scriptura sau Sfanta Traditie crestina, ar trebui creeata o noua categorie: filme duhovnicesti/spirituale/religioase. Ca sa nu cadem in pacatul ereziei.

 2. Laura a comentat: 21/09/2014 ora 20:35

  Filmele inspirate din vietile sfintilor crestini n-ar trebui niciodata bagate in categoria fantezie. Asta e o blasfemie. Se sugereaza ca de fapt intamplarile respective n-au existat niciodata. E ca si cum ai spune ca Sfanta Traditie a Bisericii si implicit Sfanta Scriptura, baza ei, sunt fantezii, adica nascociri. Asta e cel mai mare pacat, o adevarata blasfemie si erezie.

 3. aur a comentat: 29/12/2013 ora 22:04

  Un film inutil. O brambureala de secvente, care de un comic grosier, lipsit de subtilitate, care incercand o abordare filozofica folosind o simbolistica excesiva. Filmul calca prin locuri comune parcurse cu mai mult succes de alti realizatori, cu mult timp inainte, fara sa urmareasca o finalitate precisa, lasand senzatia de improvizatie. Nu veti vrea sa fiti deprimati, de sarbatori.

 4. Dan a comentat: 29/12/2013 ora 21:13

  Putin ciudat…dar per total e ok 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *