Vizioneaza filme online

The Temptation of St. Tony – Ispita Sfântului Anton (2009) – filme online

Povestea unui bărbat trecut de prima tinerețe care se trezește în sumbra pădure descrisă de Dante. O problemă neobișnuită îi umbrește viața cât de cât prosperă și liniștită – moralitatea. Este posibil să fii un “om bun”? Și oare asta ce înseamnă? Și tu cu ce te alegi dacă ești bun? Pe drumul spre o conștiință mai curată într-o realitate tot mai complicată, Tony va întâlni câțiva indivizi specifici societății estoniene de astăzi și va trăi aventuri captivante, unele deloc lipsite de umor. Și pare că încetul cu încetul dar inevitabil eroul își va pierde slujba, familia, și într-un târziu realitatea și pe sine însuși.

IMDB : 7,2

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to The Temptation of St. Tony – Ispita Sfântului Anton (2009) – filme online

 1. rares a comentat: 14/03/2017 ora 10:42

  Lipseste filmul

 2. Lola-Lyla a comentat: 21/09/2014 ora 20:38

  Pentru filmele de inspiratie religioasa, mai ales cu subiecte din Sfanta Scriptura sau Sfanta Traditie crestina, ar trebui creeata o noua categorie: filme duhovnicesti/spirituale/religioase. Ca sa nu cadem in pacatul ereziei.

 3. Laura a comentat: 21/09/2014 ora 20:35

  Filmele inspirate din vietile sfintilor crestini n-ar trebui niciodata bagate in categoria fantezie. Asta e o blasfemie. Se sugereaza ca de fapt intamplarile respective n-au existat niciodata. E ca si cum ai spune ca Sfanta Traditie a Bisericii si implicit Sfanta Scriptura, baza ei, sunt fantezii, adica nascociri. Asta e cel mai mare pacat, o adevarata blasfemie si erezie.

 4. aur a comentat: 29/12/2013 ora 22:04

  Un film inutil. O brambureala de secvente, care de un comic grosier, lipsit de subtilitate, care incercand o abordare filozofica folosind o simbolistica excesiva. Filmul calca prin locuri comune parcurse cu mai mult succes de alti realizatori, cu mult timp inainte, fara sa urmareasca o finalitate precisa, lasand senzatia de improvizatie. Nu veti vrea sa fiti deprimati, de sarbatori.

 5. Dan a comentat: 29/12/2013 ora 21:13

  Putin ciudat…dar per total e ok 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *