25th Hour – A 25-a Oră (2002) – filme online

25th Hour – A 25-a Oră (2002) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI

25th Hour – A 25-a Oră (2002) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ
7.7
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Berlin.

ÎŢI POŢI SCHIMBA ÎNTREAGA VIAŢĂ ÎNTR-O ZI?

FILMUL A FOST SELECŢIONAT ÎN COMPETIŢIA OFICIALĂ A
FESTIVALULUI DE LA BERLIN 2003 (Februarie)

Este o zi neagrã, hai sã-i spunem gri, pentru Monty Brogan (EDWARD NORTON). A început numãrãtoarea inversã pentru el. I-au mai rãmas exact 24 de ore de libertate, dupã care va ajunge la puşcărie pentru cel puţin şapte ani.
Monty a fost odinioarã un rege în Manhattan, iar acum trebuie sã spunã adio vieţii de huzur- o viaţă care i-a deschis uşile celor mai faimoase baruri şi cluburi din New York. Totodatã nişte uşi care l-au înstrãinat de cei dragi.
În ultima zi de libertate, Monty încearcã sã reia legãtura cu tatãl sãu (BRIAN COX), care de altfel n-a încetat niciodatã sã fie cel mai apropiat prieten al sãu. Şi cu prietenii din scoalã, Jacob (PHILIP SEYMOUR HOFFMAN) şi Slaughtery (BARRY PEPPER).
Se mai aflã prin preajmã şi prietena sa, Naturelle (ROSARIO DAWSON), care poate cã l-a turnat, sau poate cã nu, poliţiei. Monty nu prea mai e sigur de nimic zilele astea. Dar timpul se scurge repede, şi are de fãcut o mare alegere.

Regizorul Spike Lee (“Summer of Sam”, “Do the Right Thing”, “Malcolm X”) aduce în prim plan viaţa unui tip care nu-i prea sigur de felul în care şi-a condus destinul, sau s-a lãsat purtat de el, astfel cã acum, în cea de-a 25-a orã, trebuie sã se gândească la ce vrea sã facã din viaţa lui.
Touchstone Pictures prezintã “25th Hour”, o producţie 40 Acres and Mule Filmworks/ Industry Entertainment/ Gamut Films, în regia lui Spike Lee, dupã un scenariu de David Benioff, realizat dupã propriul sãu roman. Producãtorii sunt Tobey Maguire, Julia Chasman, Spike Lee şi Jon Kilik..

IMDB : 7,7

Anul lansarii: 2002
Regizor: Spike Lee
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527033965