3, 2, 1… Frankie Go Boom (2012) – filme online

3, 2, 1… Frankie Go Boom (2012) – filme online

Vezi trailer
4.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

3, 2, 1… Frankie Go Boom (2012) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
4.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Frank Bartlett a fost chinuit, făcut de râs şi umilit de nenumărate ori de fratele său Bruce de-a lungul întregii sale vieţi. Iar de regulă aceste episoade erau înregistrate cu o cameră de filmat.
Acum că Bruce s-a lăsat în sfârşit de droguri şi a decis să îşi facă ordine în viaţă, Frank crede şi speră că lucrurile vor sta altfel. Dar nu e deloc aşa căci Bruce, proaspăt ieşit de la reabilitare, vrea mai mult ca oricând să-şi urmeze visul dintotdeauna de a deveni regizor de film. Şi, spre frustrarea lui Frank, părinţii îl susţin şi îl încurajează pe Bruce.
Printre noile filmări forţate de Bruce asupra unor oameni care nu ştiu că sunt înregistraţi video e şi o jenantă aventură de-o noapte între Lassie, o tânără foarte beată şi foarte tulburată şi Frank, care temporar devine impotent şi care e umilit suprem atunci când videoul e încărcat pe internet şi devine viral.

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. BORA | 2014-10-15

   in prezent se mai fac comedii care sa nu fie vulgare ?

  2. Katherine | 2014-10-14

   Foarte tare filmul, ma fascinat femeia-barbat :)) foarte haios personajul :fhd:

  3. stela | 2014-10-14

   haios filmul

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net