9 (2009) – filme online

9 (2009) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

Elijah Wood dă viaţă unei păpuşi mecanice “care se întâmplă să aibă sufletul umanităţii încorporat în ea”, conform lui Wood. “Practic este vorba despre o lume post-apocaliptică, unde maşinile create de om au distrus omenirea şi aceste 9 maşinării încearcă să afle de fapt ce s-a întâmplat cu omul de a dispărut”, mai adăugă Wood. Printr-o întâmplare fericită, 9 întâlneşte o micuţă comunitate de păpuşi asemenea lui care se refugiază din calea maşinilor ce cutreiera pe Pământ cu scopul de a extermina orice rămăşiţă de viaţă, cunoscându-i astfel pe 1 – un veteran de război dominator, 2 – un inventator bătrân, 5 – un mecanic viguros şi robust, 6 – un artist vizionar şi 7 – o războinică curajoasă.
Deşi este cel mai tânăr din grup, 9 reuşeşte să-i convingă pe camarazii lui de faptul că dispune de reale calităţi de lider şi îi îndeamnă să nu se mai ascundă, ci să înceapă ofensiva împotriva maşinilor cu scopul de a afla motivul pentru care acestea doresc să-i ucidă şi cu obiectivul clar de a supravieţui. Întrucât se pare că viitorul civilizaţiei depinde de ele, păpuşile din cârpe trebuie să îşi învingă temerile şi să iasă victorioase din lupta împotriva maşinilor.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online
  Bad Genius (2017)
  The Terror (2018) - Serial TV

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Thank you for your message!