A Bridge Too Far – Un pod prea îndepărtat (1977) – filme online

A Bridge Too Far – Un pod prea îndepărtat (1977) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI

A Bridge Too Far – Un pod prea îndepărtat (1977) – filme online

7.4
NOTA IMDB
7.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

4 premii şi 4 nominalizări BAFTA.

Film de război, evocare a asaltului trupelor americane, poloneze şi britanice, pentru capturarea unui pod important din spatele liniilor de front germane. Asaltul s-a realizat printr-o complicată acţiune a paraşutiştilor şi trupelor blindate.

Toamna anului 1944. Armatele germane, înfrânte în Normandia, se retrag în dezordine spre Germania. Înaltul comandament german spera să reechipeze şi să reînarmeze diviziile aflate în derută. De cealaltă parte, Aliaţii concep un plan de operaţiuni, Market-Garden, care în opinia lor va aduce scurtarea războiului. Obiectivul operaţiunii erau o înaintare rapidă spre nordul Olandei pentru a se putea învălui, ulterior, linia fortificată Siegfried. Cea mai mare lansare de desant aerian din istorie, trei divizii aliate şi o brigadă poloneză, trebuia să asigure după paraşutare un coridor cuprinzând o serie de poduri dintre care cele mai importante erau la Eindhoven, Grave, Nijmegen şi Arnhem.
Trupele terestre ar fi putut astfel înainta în siguranţă spre obiectivul final, Arnhem iar de acolo spre Germania. Vremea improprie zborului, problemele cu comunicaţiile şi rapida reacţie germană vor duce la un deznodământ neaşteptat.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net