Vizioneaza filme online

A Dangerous Method – Metodă periculoasă (2011) – filme online

O nominalizare Globul de Aur.

În pragul primului război mondial, Zurich şi Viena sunt locaţiile unei poveşti sumbre despre descoperiri sexuale şi intelectuale. Inspirat după evenimente reale, METODĂ PERICULOASĂ aruncă o privire asupra relaţiei turbulente dintre psihanalistul fără experienţă, Carl Jung, mentorul său, Sigmund Freud şi Sabina Spielrein, tulburata, dar frumoasa tânără care a intervenit între cei doi. Printre ei, mai apare Otto Gross, un pacient desfrânat hotărât să forţeze limitele.

Pe fondul acestei explorări a senzualităţii, ambiţiei şi înşelăciunii se pregăteşte momentul culminant când Jung, Freud şi Sabina se găsesc şi se despart, schimbând pentru totdeauna chipul gândirii moderne.

METODĂ PERICULOASĂ a fost regizat de David Cronenberg (Eastern Promises, A History of Violence, Crash) după un scenariu al laureatului cu Oscar, Christopher Hampton (Atonement, Dangerous Liaisons), care şi-a adaptat propria piesă The Talking Cure pentru marele ecran.

Nominalizata la Oscar, Keira Knightley (Never Let Me Go, Atonement, Pride and Prejudice) joacă rolul Sabinei Spielrein, alături de vedeta în ascensiune Michael Fassbender (Inglourious Basterds, Fish Tank, Hunger şi viitorul Jane Eyre, X-Men: First Class şi Prometheus) în rolul lui Carl Jung, cu nominalizatul la Oscar Viggo Mortensen (Eastern Promises, A History of Violence, trilogia Lord of the Rings) în rolul lui Sigmund Freud. Vincent Cassel (Black Swan, Mesrine) îl joacă pe Otto Gross şi noua actriţă canadiană Sarah Gadon în rolul soţiei lui Jung, Emma.

METODĂ PERICULOASĂ îl reuneşte pe Cronenberg cu producătorul laureat cu Oscar, Jeremy Thomas, urmând parteneriatul lor la filmele Crash şi Naked Lunch. Filmul reuneşte, de asemenea, echipa de creaţie a lui Cronenberg, cu care are o lungă istorie de colaborare la filme ca A History of Violence, Eastern Promises şi eXistenZ. Asta îi include pe compozitorul laureat de 3 ori cu Oscar, Howard Shore (trilogia The Lord of the Rings), pe directorul de imagine Peter Suschitzky (Star Wars: Episode V), pe scenaristul James McAteer, designerul de costume Denise Cronenberg (The Incredible Hulk), stilistul pentru coafuri şi machiaje laureat cu Oscar Stephan Dupuis (The Fly) şi editorul Ronald Sanders (Coraline).

METODĂ PERICULOASĂ e co-produs cu London’s Recorded Picture Company, Lago Film, Berlin, şi Prospero Pictures, Toronto, în asociere cu Millbrook Pictures, Zurich.

Rating:
N-15 NERECOMANDAT SUB 15 ANI

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

11 Responses to A Dangerous Method – Metodă periculoasă (2011) – filme online

 1. marin a comentat: 27/05/2016 ora 22:00

  da,un film pentru avizati,dar si noi neavizatii daca suntem un pic atenti, ne putem da seama cam despre ce este vorba, dar sa avem rabdare cand vizionam , altfel pierdem timp si punem nota la categoria ”plictisitor” si nu este cazul !
  bun film !

 2. Nic a comentat: 29/03/2016 ora 11:33

  Psihanaliza în vogă acum, a început ca un experiment al lui Freud și mai apoi Jung. Moda de a te „spovedi” psihologului e defularea atît de necesară eliberării de sentimente și trăiri refulate în subconștient. Dar nu e suficientă pentru o vindecare totală.
  Jocul Keirei e pe măsura talentului, căci jocul cu nebunia e nebunia jocului.
  Un film cu dedicație mai mult pentru specialiști, decît pentru un public neavizat.

 3. Tatia a comentat: 24/04/2015 ora 19:50

  foarte bun filmul si extrem de realist… 😉

 4. karina a comentat: 29/01/2015 ora 17:05

  Vroiam sa-l vad de mult datorita Keirei si a faptului ca este un film de época.L-am tot amanat dar cum NU mai puneti filme de época am zis sa-l vad…A fost ok! Actorii de nota20 dar un e un film pe sufletul meu!

 5. robertoo a comentat: 12/01/2015 ora 02:30

  foarte foarte tareeeeeee

 6. Raskolnikov a comentat: 21/12/2014 ora 21:17

  excelent film,realist si admirabil jucat,totul e de nota 10.Ar putea fi interpretat si ca documentar.

 7. miha a comentat: 03/10/2014 ora 11:05

  super tare….!!!

 8. sandra a comentat: 01/10/2014 ora 08:45

  ..oh, mi-a placut … :fhd: Si eu cred ca exista o similitudine intre placerea sexuala, pierderea de sine si, implicit, moarte.

 9. Ina a comentat: 30/09/2014 ora 22:32

  interesant… mersi

 10. kaitlyne a comentat: 30/09/2014 ora 20:26

  mie una nu mi-a placut

 11. nightwolf a comentat: 30/09/2014 ora 19:04

  cand am vazut prima data acest film acum vreo 3 ani mi-a placut f mult ………sper sa am timp sa-l mai vad inca o data pe acest site……….e un film f interesant …….. :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *