A Dry White Season (1989) – filme online

A Dry White Season (1989) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Titlu original: A dry white season

Ben du Toit, un profesor alb de origine sud-africană, care până acum nu îşi punea  problema rasismului din ţara sa, devine implicat după ce fiul grădinarului său de culoare este ucis în cadrul unei demonstraţii de la şcoală.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. pepy | 2013-03-19

    Zguduitor, nota maxima. Nimeni nu e liber daca nu suntem toti liberi este motto-ul acestui film exceptional. In fata lui Dumnezeu creatorul toti suntem egali,dar unii cu mintile bolnave cred in superioritatea unei rase sau popor. Dupa ce am vazut acest film regret sa spun dar imi este nespus de rusine ca apartin rasei albe exclusiviste si violente..Nici o rasa sau popor nu sunt mai bune sau mai rele decat celelalte, toate avem propriile noastre calitati si defecte,ar trebui deci sa ne toleram macar daca nu ne putem iubi. Sa mori pentru libertatea si dreptatea celorlalti , te defineste ca fiinta umana si te ridica la cer. Umariti acest film exceptional si veti voi sa deveniti mai buni !!!!

  2. stela | 2013-03-16

    excelent film

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.