Vizioneaza filme online

A Mighty Heart – Speranța moare ultima (2007) – filme online

O nominalizare Globul de Aur.

Daniel Pearl (Dan Futterman) este şeful biroului din Asia de Sud al ziarului Wall Street Journal şi porneşte o anchetă asupra unui terorist, Richard Reid. Soţia lui, Mariane (Angelina Jolie Pitt), îl însoţeşte la Karachi, în Pakistan, unde Daniel este răpit. Tânăra Mariane se implică în investigaţiile pentru căutarea soţului ei. Depăşind barierele de religie, rasă sau naţionalitate, dorinţa lui Mariane de a fi deasupra părţilor amare ale vieţii, a urii şi divizării lumii după incidentele din 11 septembrie 2001, transcede toate acestea şi arată o voinţă de fier.
Filmul se bazează pe fapte reale şi reprezintă ecranizarea cărţii cu acelaşi nume a autoarei Mariane Pearl.
“În munca sa, Danny s-a luptat să stea departe de dogme, să facă compromisuri. Nu a reprezentat o țară sau un steag, ci doar a urmărit adevărul. A fost cel ce a ţinut o oglindă şi a forţat oamenii să se uite în ea. Care are o altă cale mai bună de a respecta lumea?” (Mariane Pearl)

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

11 Responses to A Mighty Heart – Speranța moare ultima (2007) – filme online

 1. Mos Craciun a comentat: 14/08/2016 ora 17:18

  Subscriu la aprecierile lui @Lori, respectiv @flor. Un film bun, chiar foarte bun… Filmul este foarte bine realizat, unghiurile de filmare si ritmul te transpune “acolo”… Angelina Jolie joaca remarcabil.Un film care te lasa intr-o nota de tristete, intrucat povestea – una reala, finalul acesteia iti confera o stare de compasiune pentru toti cei care au trecut printr-o situatie similara. Nota 10, recomand. Vizionare placuta !

 2. Angelina este jolie a comentat: 23/07/2016 ora 00:14

  Filmul nu mai este aici.

 3. Mihaela Z a comentat: 09/08/2013 ora 18:45

  Un film tulburător, mai ales că a fost prezentat cazul la știri la momentul respectiv (cred că era 2004 sau 2005). Nu este singurul jurnalist, din păcate, care își pierde viața din dorința de a afla adevărul.
  În nicio credință nu se acceptă uciderea aproapelui, indiferent că este vorba de creștinism, mahomedanism, iudaism, etc. Cei care ajung să facă aceste fapte sunt niște persoane care nu au nimic în comun cu noțiunea de divinitate.
  Mulțumesc pentru film și, dacă îl cunoașteți, transmiteți felicitări lui lovendal pentru calitatea și corectitudinea subtitrărilor. ❗ ❗ ❗

  • Dan Futearwoman a comentat: 24/07/2016 ora 19:42

   1. Ai dreptate. 2. Nu se accepta uciderea aproapelui… dar daca este la ceva distanta… 🙂 . 3. Idem. :fhd:

 4. Dorin a comentat: 19/06/2013 ora 20:03

  Un film mincinos ca si majoritatea filmelor americane despre terorism. Terorism pe care ei l-au inventat, dezvoltat, mediatizat si folosit la maxim in continua lor expansiune asupra tarilor sarace dar cu resurse valoroase.
  Bineanteles majoritatea comentarilor de recomandare a filmului ca si foarte real sunt ale unor frustrati(te) care n-au acumulat nimic la cerebel decat ce se toarna zilnic pe canalele media controlate masiv tot de ei , adica cei care viseaza tot mai mult spre noua ordine mondiala. Si de aici….spre noua epoca de piatra.

  • Dana Futerman a comentat: 24/07/2016 ora 20:02

   Alah n-are habar. 🙂 Atentatele si mortii sunt… trucaje, nu-i asa…?

 5. gfk gio a comentat: 24/04/2013 ora 15:25

  😆 😕 😛 😉 🙂 🙂 👿 😥 ➡ 8) 😯

 6. pepy a comentat: 03/03/2013 ora 00:18

  Un film bun, bazat din nefericire pe fapte reale. Angelina Jolie arata de groaza in acest film , parca era drogata cu privirea pierduta si inexpresiva, nici jocul nu i-a fost prea grozav. E regretabil ca se intampla sa moara oameni nevinovati, din nefericire asta se datoreaza politicii USAsi nicidecum din cauze religioase cum se vehiculeaza. S-a ajuns ca USA sa fie urata in tarile arabe si musulmane datorita faptului ca americanii ca jandarmi ai lumii au ocupat unele din aceste tari sub masca democratiei, pentru a exploata ,,fura ,, petrolul si alte resurse in care aceste tari sunt bogate. Ca represalii asa zisii teroristi mai rapesc oameni sau pun bombe . Daca americanii si-ar schimba politica, s-ar termina si cu terorismul , dar stim noi cine conduce America nu vor sa renunte la a-si umple bancile , deci vom mai asista multa vreme la astfel de rapiri si atentate. Cred ca in ce ma priveste acesta este ultimul film de acest gen la care ma voi mai uita vreodata, am ajuns la saturatie cu doua genuri de film si anume cu terorism si holocaust. Mai bine o comedie sa mai uitam de necazuri ……..

 7. Lori a comentat: 22/01/2013 ora 16:22

  Iubesc filmul asta chiar daca este unul cu o poveste trista. Interpretarea Angelinei Jolie este remarcabila! Un film de nota 10!

 8. Mircea a comentat: 08/12/2012 ora 04:45

  Rasismul nu tine de culoare, ci doar de minti inguste si rautate. Adevarul cantareste mult, iar cei ce-l cauta vor fi impiedicati prin orice mijloace. De multe ori, pretul platit pentru adevar e mult prea mare.

 9. flor a comentat: 03/08/2012 ora 21:37

  Un film foarte bun.Foarte bine redata atmosfera , culoarea locala, si tensiunea
  infernala dintre tabere.Nota 10.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *