Vizioneaza filme online

A Night to Remember (1958) – filme online subtitrate

Un premiu Globul de Aur.

Pelicula ne poartă în anul 1912, când noul vapor al companiei White Star Line botezat Titanic porneşte în prima lui croazieră de-a lungul Oceanului Atlantic, de la Southhampton la New York. Din păcate noaptea de 14 spre 15 aprilie 1912 se dovedeşte a fi o noapte în care aroganța şi încrederea nejustificată a omului în tehnologie este zdruncinată din temelii, întrucât vasul, despre care se afirmă că nu poate fi scufundat, se ciocneşte de un iceberg şi dispare în adâncuri. Bazându-se pe romanul omonim al autorului Walter Lord, filmul “A Night to Remember” prezintă versiunea asupra tragediei a ofiţerului secund de bord Charles Herbert Lightoller (Kenneth More), unul dintre supravieţuitorii naufragiului, scoţând totodată la iveală deficienţele de construcţie ale vaporului şi de organizare a evacuării după impactul cu iceberg-ul. Se pare că Titanicul era dotat cu prea puţine bărci de salvare pentru cei 2.200 de pasageri pe care îi transporta şi că în momentul evacuării s-a acordat în mod incorect prioritate călătorilor de la clasa I-a. Deşi se afla la numai 10 mile distanţă de locul accidentului, vaporul Californian a avut staţiile radio închise, nu a recepţionat mesajele SOS şi nu a putut salva vieţile victimelor, iar vaporul Carpathia a ajuns cu prea mare întârziere, aflându-se la o distanţă de 4 ore de Titanic.

IMDB : 7,9

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to A Night to Remember (1958) – filme online subtitrate

 1. marcelindustrial79 a comentat: 01/10/2016 ora 12:26

  si uite asa s au ales cu Rezerva federala..i au “inghesuit” pe shitanic pe cei ce se opuneau infiintarii ei. capitanul iezuit a facut restul..si America s a scufundat mai rau ca vaporasul. PENTRU CUNOSCATORI SI NU PENTRU FRICOSI CARORORA LE E FRICA DE ADEVAR!!!!

 2. tavi a comentat: 30/09/2016 ora 18:50

  Vasilica,baiatule,esti produsul tipic al vremurilor noastre….

 3. tavi a comentat: 30/09/2016 ora 18:47

  Poate chiar mai bun decat productia din 1996.Dar in ’58 inca nu se stia ca ”Titanicul” de fapt a avut 2 miscari de scufundare,iar la a doua s-a rupt.Semnalul sfarsitului unei epoci minunate, cea mai fasta perioada a umanitatii,cu toata aroganta ,diferentele sociale,dar plina de speranta.1912 a fost alarma ce va suna tragic in 1914.

 4. Vasile a comentat: 30/09/2016 ora 18:03

  O tragedie foarte mare. Pe langa deficientele constatate, stiti cumva personalul vaporului a fost incadrat pe baza de pile? Intreb pentru ca ma gandesc, daca nu cumva alte persoane cu experienta puteau evita impactul cu iceberg? Sau pun altfel intrebarea, era bine platit personalul vaporului pentru a avea o viata decenta sau era platit foarte prost si era indatorat peste masura, iar spre exemplu in wekend stateau inchisi impreuna cu familia in casa din lipsa de bani?

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *