A Night to Remember (1958) – filme online subtitrate

A Night to Remember (1958) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un premiu Globul de Aur.

Pelicula ne poartă în anul 1912, când noul vapor al companiei White Star Line botezat Titanic porneşte în prima lui croazieră de-a lungul Oceanului Atlantic, de la Southhampton la New York. Din păcate noaptea de 14 spre 15 aprilie 1912 se dovedeşte a fi o noapte în care aroganța şi încrederea nejustificată a omului în tehnologie este zdruncinată din temelii, întrucât vasul, despre care se afirmă că nu poate fi scufundat, se ciocneşte de un iceberg şi dispare în adâncuri. Bazându-se pe romanul omonim al autorului Walter Lord, filmul “A Night to Remember” prezintă versiunea asupra tragediei a ofiţerului secund de bord Charles Herbert Lightoller (Kenneth More), unul dintre supravieţuitorii naufragiului, scoţând totodată la iveală deficienţele de construcţie ale vaporului şi de organizare a evacuării după impactul cu iceberg-ul. Se pare că Titanicul era dotat cu prea puţine bărci de salvare pentru cei 2.200 de pasageri pe care îi transporta şi că în momentul evacuării s-a acordat în mod incorect prioritate călătorilor de la clasa I-a. Deşi se afla la numai 10 mile distanţă de locul accidentului, vaporul Californian a avut staţiile radio închise, nu a recepţionat mesajele SOS şi nu a putut salva vieţile victimelor, iar vaporul Carpathia a ajuns cu prea mare întârziere, aflându-se la o distanţă de 4 ore de Titanic.

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. marcelindustrial79 | 2016-10-01

   si uite asa s au ales cu Rezerva federala..i au “inghesuit” pe shitanic pe cei ce se opuneau infiintarii ei. capitanul iezuit a facut restul..si America s a scufundat mai rau ca vaporasul. PENTRU CUNOSCATORI SI NU PENTRU FRICOSI CARORORA LE E FRICA DE ADEVAR!!!!

  2. tavi | 2016-09-30

   Vasilica,baiatule,esti produsul tipic al vremurilor noastre….

  3. tavi | 2016-09-30

   Poate chiar mai bun decat productia din 1996.Dar in ’58 inca nu se stia ca ”Titanicul” de fapt a avut 2 miscari de scufundare,iar la a doua s-a rupt.Semnalul sfarsitului unei epoci minunate, cea mai fasta perioada a umanitatii,cu toata aroganta ,diferentele sociale,dar plina de speranta.1912 a fost alarma ce va suna tragic in 1914.

  4. Vasile | 2016-09-30

   O tragedie foarte mare. Pe langa deficientele constatate, stiti cumva personalul vaporului a fost incadrat pe baza de pile? Intreb pentru ca ma gandesc, daca nu cumva alte persoane cu experienta puteau evita impactul cu iceberg? Sau pun altfel intrebarea, era bine platit personalul vaporului pentru a avea o viata decenta sau era platit foarte prost si era indatorat peste masura, iar spre exemplu in wekend stateau inchisi impreuna cu familia in casa din lipsa de bani?

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net