A Passage to India – Călătorie în India (1984) – filme online

A Passage to India – Călătorie în India (1984) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

2 premii şi 9 nominalizări Oscar, 3 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 8 nominalizări BAFTA.

Mrs. Moore (admirabil interpretată de Peggy Ashcroft, care a obţinut pentru acest rol Oscarul ) o doamnă pur englezoaică, plină de temperament şi rafinament pleacă spre India, pentru a-şi revedea băiatul Ronny Heaslop , ajuns judecător în India, împreună cu logodnica acestuia Adela Quested (Judy Davis ), o tânără femeie frumoasă şi dornică de a cunoaşte “mirajul” şi frumuseţile naturii, a ţării, pe timpul când aceasta, era colonie a Coroanei britanice, care a instaurat un regim de administraţie directă sprijinit de aristrocrația locală. Aici sunt întâmpinate de o familie de aristocraţi englezi cărora indienii li se păreau “paria societăţii”, sunt purtate prin diverse cluburi, terenuri de golf specific englezeşti dar pe nici una din ele nu le mulţumeşte acest lucru. Ele i-şi doresc să cunoască “minunile”pline de mister ale Indiei, monumentele şi în special grotele ascunse de privirile muritorilor de rând.
Au norocul de a întâlnii directorul şcolii Richard Fielding (James Fox ) un englez adaptat la viaţa de acolo care-i cunoaşte şi înţelege pe indieni. El le prezintă pe Dr. Aziz H. Ahmed (Victor Banerjee) un băştinaş sensibil şi credincios care admirând ţinută, prestanta şi generozitatea Mrs. Moore le promite că le va arăta celebrele grote din Kava Dol.
Plecând şi urcând munţii, cei trei împreună cu ghidul şi o mulţime de indieni luaţi ca servitori pentru doamne, după vizitarea primei grote unde trebuia păstrată o linişte deplină datorită efectului inamornic, ecoului misterios care te inebunea. Mrs Moore renunţa, şi pleacă mai departe doar Doctorul, Adela şi ghidul. La un mic popas “de o ţigare”, după o discuţie intimă între cei doi, în care Adela îl întreabă pe doctor dacă şi-a iubit soţia şi o ajută luând-o de mâna să urce, aceasta intră singură într-o grotă, Dr. Aziz H. Ahmed o caută disperat, ea reuşeşte să scape din grotă, fuge, cade se umple de sânge datorită cactuşilor şi de aici începe drama.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana
    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net