Vizioneaza filme online

À perdre la raison – Copiii noştri (2012) – filme online

Un premiu şi o nominalizare Cannes, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Copiii noştri (À perdre la raison) este o puternică tragedie psihologică despre o mamă care ajunge să ia măsuri disperate pentru a ieşi din viaţa de familie claustrofobă. Mourielle trăieşte o iubire pasională cu Mourir, un imigrant marocan, protejatul doctorului şi tatălui „adoptiv” André Pinget. Când Mourielle şi Mounir s-au hotărât să se căsătorească şi să aibă copii, dependenţa de doctorul Pinget a devenit din ce în ce mai excesivă.

Mounir este ataşat de doctorul Pinget din punct de vedere emoţional, Mourielle conştientizează că familia ei are nevoie de susţinere financiară, iar Pinget se lasă folosit, fiindcă şi el are nevoie de ei. Acesta este cercul vicios. Fericirea proaspetei soţii este de scurtă durată, casa în care trăieşte alături de cei doi bărbaţi nu mai înseamnă acasă. Se simte sufocată, este condusă de bărbaţii din viaţa ei. Se simte captivă între patru pereţi şi nu vede nicio ieşire. Murrielle ajunge să nu mai aibă încredere în deprinderile sale de mamă, soţie.

Rating:
N-15 NERECOMANDAT SUB 15 ANI

Tags: , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

16 Responses to À perdre la raison – Copiii noştri (2012) – filme online

 1. cora a comentat: 19/07/2015 ora 19:33

  un film care m-a cutremurat…. Nu are nicio legatura religia, cultura, cutumele…. Se pot imtampla asfel de derapaje in orice cultura. E vorba doar de dependenta (de orice fel:financiara, afectiva etc ) de fragilitatea unei femei , de faptul ca i se cer doar responsabilitati si ca nu primeste nimic in schimb…nu devine decat o biata mama , femeie in casa, nimic mai mult.
  ,,femeile nu sunt dificile, doar fragile,,

 2. Monica a comentat: 27/04/2014 ora 02:16

  Un film intens cu trimitere meditativa. Despre dependenta si slabiciunea umana.

 3. arabela a comentat: 18/04/2014 ora 12:42

  Nu stiu ce nota as putea sa-i dau..interesant.. 😉

 4. lacramioara a comentat: 02/11/2013 ora 00:05

  Infiorator!Din pacate sint f. multe femei care accepta a fi folosite,umilite si binenteles atunci cind nu primesti respect si iubire doar ti se ia ajungi la a sfirsi astfel.Trebuie sa lupti cu orice sacrificiu pt. demnitate si libertate.

 5. pepy a comentat: 14/07/2013 ora 00:41

  Un film trist, problemele familiale pot duce la depresie severa recurenta , sinucidere sau crima. Fara ajutor medical si mai ales al celor din familie, stresul roade pe dinauntru si-ti intuneca gandirea, creeaza fobii , panica si teama exacerbata care pot avea deznodamant fatal. Problemele nu sunt de natura religioasa sau culturala ci de dependenta din care nu poti scapa fiind ca zidit si obligat sa-ti privesti la nesfarsit neputinta. Vinovatii, toti cei care doar au privit pasivi ! Recomand , filmul e chiar foarte bun.

 6. coca a comentat: 11/07/2013 ora 15:26

  f frumos.sfarsitul f tragic…

 7. Alexandra a comentat: 10/07/2013 ora 12:38

  Un barbat care respecta adevaratul islam nu ar accepta niciodata sa traiasca cu sotia lui si cu un alt barbat in aceeasi casa, sau sa fumeze sau alte lucruri pe care acest barbat le face. Asa ca daca aici se prezinta o religie, cu siguranta nu se prezinta islamul.

 8. Nina a comentat: 10/07/2013 ora 11:21

  Intru totul de acord cu comentariile Inei. O alta autoare morala a tragediei petrecute este acea medic psihiatru, colega sau cunostinta a lui Andre, careia, aproape dincolo de “ceasul al 12-lea “, Mourielle ii lasase un disperat mesaj telefonic – “nu mi-e bine deloc, mi-e teama pentru copiii mei”…si un raspuns care nu a mai sosit niciodata…de la un medic, absolvent al unei facultati la sfarsitul careia se spune si recunoaste Juramantul lui Hipocrate…”promisiunea de a ingriji buna stare a bolnavilor si de a-i feri de orice dauna sau violenta !”…asertiune valabila si in cazul lui Andre…

 9. Ina a comentat: 10/07/2013 ora 00:31

  Cine e de vina ? Mama lui Mounir care din cauza saraciei a fost nevoita sa-si “vanda” fiul doctorului Andre ? Mounir care nu reuseste sa iasa de sub dominatia tatalui vitreg si nu este in stare sa-si apere familia- relatia lui cu doctorul Pinget fiind usor dubioasa? Mourielle care constientizeaza nevoia familei de bani si accepta protectia financiara a lui Andre, lasandu-se sufocata de problemele acestui triunghi domestic? Andre care isi cumpara afectiunea din nevoia de a fi iubit ? Cine e acest Andre Pinget ? E doctorul familiei, e tatal vitreg al lui Mounir, e cumnatul aceluiasi Mounir, fiind casatorit de convenienta cu sora acestuia.Este nasul copiilor celor doi soti. Prea multe intr-o singura persoana, cum sa il cred nepatat?E cel care ii domina financiar si psihologic.E cel care-i manipuleaza.In toata povestea asta.Singura care pare sa inteleaga drama prin care trece familia este mama soacra,de aici atitudinea plina de empatie fata de nora.Ar putea sa faca ceva ? Aici nu are nicio importanta religia.Doctorul Andre nu este musulman.Nici sora lui Mourielle.E o acceptare tacita a situatiei pana la “pierderea ratiunii ”
  E o poveste care se putea intampla oriunde in lumea aceasta, religia neavand vreo importanta.Marele merit al acestui fim este ca ne lasa sa gandim. Chiar daca nu detinem adevarul absolut. In filmul acesta sunt multe victime.Iar Mourielle nu este singura care ucide.

 10. Jesmina a comentat: 09/07/2013 ora 22:54

  Interesant subiect si foarte real…

 11. crynn a comentat: 09/07/2013 ora 12:54

  un caz asemanator a fost in orasul meu, femeie casatorita cu un musulman, cu doi copiii, si-a ucis copii si apoi s-a sinucis.deci filmul e inspirat din viata reala. nu e vb neaparat de natiune, ca nu vreau sa fac discriminari sau sa fiu rasista, i se poate intampla oricarei femei tratata in felul asta, nu conteaza ca e mama, tot om ramane si mai presus tot femeie ramane, cu nevoia de a fi iubita si respectata. ideea e sa se depisteze din timp astfel de cazuri si sa fie ajutate din toate punctele de vedere.

 12. Liliana a comentat: 09/07/2013 ora 05:09

  foarte frumos filmul si adevarat in acelas timp.:(..asta li se intampla femeilor maritate cu musulmani.pt ei femeile sunt doar pt facut copii si sclave.nimik mai mult!cunosc f multe cazuri si cred ca foarte multe femei se regasesc in acest film.foarte trist:(

 13. elena a comentat: 09/07/2013 ora 00:35

  cutremurator

 14. stela a comentat: 08/07/2013 ora 21:09

  frumos,dar trist

 15. Nina a comentat: 08/07/2013 ora 16:21

  Un film de un tragism sfasietor !

 16. Andreea a comentat: 08/07/2013 ora 15:08

  F bun filmul. Interesant sfarsit… 9/10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *