A Streetcar Named Desire – Un tramvai numit dorință (1951) – filme online

A Streetcar Named Desire – Un tramvai numit dorință (1951) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI

A Streetcar Named Desire – Un tramvai numit dorință (1951) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
8.0
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

4 premii şi 9 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA, 2 premii şi o nominalizare Venetia.

Filmat în districtul francez al frumosului New Orleans şi inspirat după piesa omonimă a mult apreciatului Tenesse Williams, filmul este saga lui Blanche DuBois, o femeie fragilă, nevropată chiar, care-şi caută cu disperare un loc în această lume despre care să poată spune că-i al ei.

Exilată din oraşul natal din cauza “sacrilegiului” de a fi sedus un băiat de 17 ani, Blanche explica confuz apariţia ei neaşteptată în casa surorii ei Stella, care aşteaptă un copil şi mai ales, a soţului acesteia, Stanley. Stanley, tipul bărbatului mitocan şi interesat numai de latura materială a vieţii, nu înţelege tipul de ideologie al lui Blanche. El nu concepe de altfel că Blanche va sta pur şi simplu în casa lui, fără să aibă nici o contribuţie la cheltuielile casei.
Bineînţeles că greul îl preia Stella, prinsă fără voia ei la mijloc. Când Mitch – un jucător de cărţi, priten bun al lui Stanley – intră în scenă, Blanche crede că şi-a găsit salvatorul. Mitch, la fel de singur şi debusolat ca şi ea, vede în Blanche întruchiparea rafinamentului şi frumuseţii feminine. Dar trecutul ei o urmăreşte şi în acest colţ de lume…

Vivien Leigh a avut şi probleme din cauza acestui rol: suferind de dublă personalitate şi în viaţa reală, ea s-a detaşat cu greu de personalitatea Blanchei DuBois, împrumutată din film.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net