A Woman of Paris – Pariziana (1923) – filme online

A Woman of Paris – Pariziana (1923) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

A Woman of Paris – Pariziana (1923) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Alungată de acasă pentru legătura ei cu un tânăr artist, Marie Saint – Claire (Edna Purviance) îşi urmează prietenul la părinţii acestuia unde nu este primită şi tinerii hotărăsc să fugă în străinătate pentru a se căsători. Jean Millet (Carl Miller) rămâne să-şi facă bagajele iar Marie îl aşteaptă în gară. Văzând că tânărul nu apare ea îl sună şi acesta după o ceartă violenta cu tatăl său, lasă un pic telefonul pentru a-i da ajutor tatălui care face un atac de cord….Fata crede că Jean nu va mai veni, că a părăsit-o şi ia primul tren spre Paris unde, după un an o revedem ca fiind amanta unui celibatar bogat Pierre Revel (Adolphe Menjou) trăind în lux şi distracţii. Într-o zi , printr-o minune a destinului ea îl revede Pe Jean în Paris ajuns un tânăr şi foarte sărac pictor, îşi dau seama că încă se iubesc, încearcă să devină amanţi, să-l părăsească pe bogătaş, familia se opune din nou şi destinul implacabil îşi spune cuvântul….

Este primul film turnat de Chaplin pentru United Artists în care el joacă rolul unui simplu… hamal.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. Issis | 2013-08-14

   Foarte bun film.Chiar daca este film mut,m-a atras.Il recomand.

  2. Geta | 2013-08-13

   Mi-a placut experienta vizionarii unui film mut , a unui film ce eu il consider printre plasat la inceputurilee cinematografiei .
   Va multumesc pentru ca mi-ati dat aceasta oportunitate !!! 😀

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net