A Woman Under the Influence – O femeie dominată (1974) – filme online

A Woman Under the Influence – O femeie dominată (1974) – filme online

Vezi trailer
8.2
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

A Woman Under the Influence – O femeie dominată (1974) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
8.2
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur.

John Cassavetes și soția sa Gena Rowlands au colaborat într-o serie de proiecte dificile și riscante, dar reușita supremă a metodei lor bazate pe improvizație a fost portretul exhaustiv al unei gospodine aflate în pragul unei crize nervoase, realizat de Gena Rowlands în filmul „A Woman Under the Influence” (O femeie dominată). Plină de ticuri, sunete ciudate și manierisme imprevizibile, căderea lui Gena Rowlands în nebunie face loc curând conștientizării faptului că purtarea ei frustrantă nu e poate atât de spontană sau de istovitoare pe cât pare; iar namila ei de bărbat (Peter Falk) nu e poate atât de întreg la minte pe cât pare la început, și același lucru se poate spune despre rețeaua sa de prieteni și cunoștințe. Rămași la mijloc sunt cei trei copii ai cuplului, care amintesc permanent că, în ciuda stării de confuzie a celor doi soți, familia lor este surprinzător de funcțională (chiar dacă prea puțin convențională). De fapt, „A Woman Under the Influence” poate fi considerat cel mai bine ca o descriere încăpățânată a ceea ce e necesar uneori pentru a menține unită o familie, deși John Cassavetes nu adoptă nici o clipă o poziție atât de strident moralizatoare. El preferă în schimb să lase acțiunea să curgă ambiguă și neostoită, unificată de prezența energetică și dezordonată a lui Rowlands și de un sentimentalism ciudat de mișcător a cărui forță emoțională este una dobândită onest – în cea mai mare parte fără recursul la convențiile stereotipe de intrigă. (Joshua Klein, scriitor și semnatar al unei rubrici despre DVD, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 8,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. violeta | 2016-11-20

   Este un film ,pe care il recomand celor care au rabdare,care au intelegere pentru complicata si complexa fiinta umana,celor doritori de cunoastere a psihicului si naturii umane.
   Cred ca filmul imi confirma ceea ce cred eu de foarte mult timp ,si anume faptul,ca – nu exista persoane sanatoase ,ci,doar persoane insuficient investigate.
   Jocul actorilor Gena Rowalds si Peter Falk este excelent!!!
   Mie mi-a placut!
   Multumesc fhd!

  2. Bianca | 2016-08-04

   o bijuterie de film. felicitari pentru alegere, filmehd!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net