Vizioneaza filme online

Actorul şi sălbaticii (1975) – filme online

Titlu original: Actorul si salbaticii

Celebrul teatru de revista “Vox”, al carui director este Costica Caratase, pregateste un spectacol in care numarul de rezistenta este o virulenta sarja la adresa nazismului si a Garzii de Fier. Caratase, cat si textierul sau, Ionel Fridman, sunt somati de legionari sa renunte. Prima victima a acestui marsav este Ionel Fridman, asasinat in prezenta lui Caratase pentru ca terminase textul spectacolului sfidandu-i pe legionari. Caratase, un mare comic al Bucurestiului din anii razboiului rezista presiunilor legionare care-i cer edulcorarea satirei, platind cu viata indraznelile.

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Actorul şi sălbaticii (1975) – filme online

 1. toma necredinciosul a comentat: 09/06/2015 ora 22:35

  O calomnie la adresa unor mari eroi ai neamului romanesc si ai crestinatatii, ce au incercat cu pretul vietii sa opreasca urgia rosie iudeo-kazaro-masonico-comunista si genocidul spiritual si fizic impotriva neamurilor crestine si nu numai dezlantuit de sinagoga Satanei, pomenita in Apocalipsa.

  N-as vrea sa fiu in locul producatorilor filmului acestuia la judecata de apoi pe care Hristos o va face neamurilor, unde se vor intalni cu sfintii inchisorilor comuniste, dintre care majoritatea au fost legionari si care au astazi moaste facatoare de minuni. Si vor trebui sa dea socoteala pentru cuvintele lor si filmele lor prin care i-au smintit si pe altii sa creada calomniile lor. 👿 😈 :mrgreen: Ori niste derbedei rasisti notorii si teroristi sau aliati ai unor rasisti fanatici nu pot avea moaste facatoare de minuni.

 2. Monica Mischie a comentat: 07/04/2015 ora 20:44

  Exceptional film !

 3. IURI DUTA a comentat: 29/03/2013 ora 03:34

  NU EXISTA CUVINTE !!!!CAPODOPERA !!! CUM O FI SCAPAT DE CENZURA COMUNISTA , CA-N EI LOVEA SIGUR !!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *