Actorul şi sălbaticii (1975) – filme online

Actorul şi sălbaticii (1975) – filme online

Vezi trailer
8.7
NOTA IMDB
9.4
NOTA USERI

Descriere film

4 comentarii

Celebrul teatru de revistă “Vox”, al cărui director este Costică Caratase, pregăteşte un spectacol în care numărul de rezistenţă este o virulentă sarja la adresa nazismului şi a Gărzii de Fier. Caratase, cât şi textierul său, Ionel Fridman, sunt somaţi de legionari să renunţe. Prima victimă a acestui mârşav este Ionel Fridman, asasinat în prezenţa lui Caratase pentru că terminase textul spectacolului sfidându-i pe legionari. Caratase, un mare comic al Bucureştiului din anii războiului rezista presiunilor legionare care-i cer edulcorarea satirei, plătind cu viaţa îndrăznelile.

Film inspirat din viaţa actorului Constantin Tănase, vedetă a teatrului românesc de revista care a cultivat cupletul satiric şi politic în perioada interbelică.

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Ingeaua | 2018-02-07

   Un film superb ! PENTRU CEI CARE N-AU INTELES ! Un actor poate sa fie criticat sau aplaudat.Dar…nu trebuie ucis !
   Pentru mine,mesajul filmului este : “sa radem de lichele si de toti cei care isi bat joc de noi si sa nu le facem pe plac ”
   ACTORI MARI DIN ROMANIA ! REGIZORI SI PRODUCATORI MARI DIN ROMANIA ! NOTA 10 !

  2. toma necredinciosul | 2015-06-09

   O calomnie la adresa unor mari eroi ai neamului romanesc si ai crestinatatii, ce au incercat cu pretul vietii sa opreasca urgia rosie iudeo-kazaro-masonico-comunista si genocidul spiritual si fizic impotriva neamurilor crestine si nu numai dezlantuit de sinagoga Satanei, pomenita in Apocalipsa.

   N-as vrea sa fiu in locul producatorilor filmului acestuia la judecata de apoi pe care Hristos o va face neamurilor, unde se vor intalni cu sfintii inchisorilor comuniste, dintre care majoritatea au fost legionari si care au astazi moaste facatoare de minuni. Si vor trebui sa dea socoteala pentru cuvintele lor si filmele lor prin care i-au smintit si pe altii sa creada calomniile lor. 👿 😈 :mrgreen: Ori niste derbedei rasisti notorii si teroristi sau aliati ai unor rasisti fanatici nu pot avea moaste facatoare de minuni.

  3. Monica Mischie | 2015-04-07

   Exceptional film !

  4. IURI DUTA | 2013-03-29

   NU EXISTA CUVINTE !!!!CAPODOPERA !!! CUM O FI SCAPAT DE CENZURA COMUNISTA , CA-N EI LOVEA SIGUR !!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net