Acts of Violence (2018) – filme online

Acts of Violence (2018) – filme online

Vezi trailer
5.0
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
5.0
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Filmul urmărește trei frați din Midwestern, un criminal și un polițist incoruptibil, în timp ce se află într-o cursă mortală atunci când o tânără femeie este răpită de o organizație criminală de trafic de persoane. Când logodnica lui este răpită de traficanții de persoane, Roman (Ashton Holmes) și frații săi foști militari pornesc în căutarea acesteia, încercând să o salveze înainte de a fi prea târziu. Pe parcurs, Roman se alătură lui James Avery (Bruce Willis), un detectiv care investighează traficul de ființe umane și care luptă împotriva birocrației corupte care are intenții distrugătoare. Cu ajutorul lui Avery, Roman și prietenii săi decid să se infiltreze în organizația care a răpit-o pe tânără, unde vor trebui să se confrunte cu șeful malefic al organizației, Max Livingston (Mike Epps)…

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. baciu | 2018-02-10

   ideea filmului este foarte buna dar nu m-am simtit ca si cum am vizionat un film bun.puteam si eu sa-l faac mai bun vorba aia dar totusi merita vazut

  2. gigi | 2018-01-29

   O prostie de film!

  3. Toni | 2018-01-26

   Tinand cont de numele mari care au jucat in filmul asta,este unul dintre cele mai de rahat filme pe care le-am vazut in viata mea! Scenariul prost,regia mizelabila, iar actorii au jucat la fel de prost cu exceptia lui Cole Hauser,care cat de cat a miscat ceva. Nota 3 din 10.

  4. D.C | 2018-01-26

   Frumos scenariul dar cam prost regizat!!Merita vazut oricum

  5. gby | 2018-01-25

   cam slabutz…

  6. Mircea | 2018-01-25

   Reflecta o realitate valabila pentru orice stat din aceasta lume: persistenta coruptiei. In plus, avem vechea tema a filmului nord-american, dezbatuta pe toate fetele, cred, cam din anii ’60: neincrederea in fortele de ordine si in sistemul legislativ, ce determina individul sa-si faca singur dreptate. La toate acestea avem, acum, trauma Afganistan, care a inlocuit-o pe cea mai veche, produsa de Vietnam. De asemenea, filmul reflecta problema mai veche a societatii de la nord de Rio Grande: prostitutia si drogurile. Subiectul, in toata complexitatea sa, generos, dar, din pacate, tratat superficial de catre scenarist. Oricum, avem si un Bruce Willis al carui talent actoricesc nu a fost folosit la maxim. Practic, a facut figuratie. Cu toate acestea, filmul, in lipsa de alta preocupare, merita vazut, pentru a umple momentele de plictiseala… existentiala.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net