Vizioneaza filme online

Adam Resurrected (2008) – filme online

Filmul spune povestea lui Adam Stein, un pacient carismatic al unui institut de boli mintale al supravieţuitorilor Holocaustului din Israel din 1961. Înainte de război, în Berlin, Adam a fost proprietarul unui circ, un magician şi un muzician desăvârşit, iubit de audienţă, până când se trezeşte ajuns într-o tabără de concentrare nazistă şi devenind astfel, “câinele” de distracţie al comandantului Klein, reuşind astfel să scape cu viaţă în timp ce fiica şi nevasta lui sunt executate.
Peste câţiva ani îl găsim la institut. Într-o zi, Adam găseşte în subsolul institutului un băiat care e numit “câine” de către doctorul Gross. Adam şi băiatul ajung să se cunoască reciproc..şi călătoria lor începe.
“Adam Resurrected” expune trăirile unui om care cândva a fost “câine” şi care cunoaşte un “câine” care cândva a fost un băiat…

IMDB : 6,3

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (6)
 • Plictisitor (2)
 • Mediu (1)
 • Bun (2)
 • WOW (3)
 • Capodopera (6)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

15 Responses to Adam Resurrected (2008) – filme online

 1. gheorghe vasile a comentat: 08/12/2016 ora 17:44

  intradevar orice film are o tema din care cei care se uita sa invete ceva ,este adevarat ca evreii au fost cei care au suferit cel mai mult in al 2 lea razboi mondial,dar oare cine a inceput acest razboi …oare cine a inceput si alte razboaie inainte de acesta sau dupa ,,.eu in opinia mea cred ca tot i ei asa ca cei care au avut de suferit cel mai mult ,nu sunt decit victime colaterale ….asa ca numai trebuie plinsi atit de mult si tare ca evrei tot evrei ramin …hotia si viclenia de la ei am invatat o si sa raspindita in toata lumea……

 2. tavi a comentat: 23/11/2016 ora 18:44

  Hollyood,Hollyood,banda de asasini-prin ”arta” ,corecti-politic,semidocti,sfertodocti,profitori ai suferintelor altora…cetate a minciunilor comerciale si lacrimogene,miliardele voastre sunt stropite de sangele adevaratilor martiri.Noi n-am uitat ce politica ati dus si duceti…sustinerea gay,doar ca America profunda,tacuta,realista si conservatoare v-a dat un sut in botul vostru de neoconi,liberali,etc…Va pica prost numele lui Trump?! Legati-va un bolovan de gat si aruncati-va in Pacific! Nu va va duce nimeni lipsa.Va multumesc FILMEHD,chiar daca imi veti sterge cuvintele…

 3. Adina a comentat: 17/11/2016 ora 13:02

  Ajutand pe cineva, iti mantuiesti sufletul. Bun film, deosebit.

 4. pepy a comentat: 16/11/2016 ora 16:12

  Raspuns pentru ENE si COSTIN. Eu sunt draga mea, nu sunt barbat, apoi n-am spus ca nu-mi place filmul chiar i-am dat nota 10. Au existat lagare dar nu asa cum le descriu evreii, am comentat si despre film adaugand ca nu se bazeaza pe fapte reale fiind chiar elucubratii pt a starni compasiunea si stoarce in continuare bani de la germani.Eu zic ca a spune adevarul intotdeauna e mai important decat sa inghiti minciunile . Filmele de genul acesta sunt facute cu un scop precis pe care ar trebui sa-l intzelegeti si voi. Daca eu in viata aceasta am facut pacatul de a gaza pe cineva cu siguranta ca intr-una din vietile viitoare voi nimeri intr-o camera de gazare, dar nu ma simt cu musca pe caciula, chiar am compasiune pentru altii, fiindca toti gresim si platim.Daca a spune niste adevaruri care au legatura cu subiectul filmului, sunt aberatii, a minti cu nerusinare, cum se califica ? In rest sa fiti sanatosi, va respect opinia dar imi rezerv dreptul de a replica civilizat. Cu bine.

 5. dan a comentat: 16/11/2016 ora 00:25

  Remarcabil, dar greu de asimilat…

 6. Vio a comentat: 15/11/2016 ora 20:57

  Trist si dureros,filmul e bun ,iar ororile intimplate nu ar mai trebui sa aba loc niciodata.

 7. Emirgi a comentat: 15/11/2016 ora 20:01

  Bravo, pepy!

 8. rrrr a comentat: 14/11/2016 ora 18:47

  nici acesta nu merge

 9. ene a comentat: 16/03/2014 ora 19:48

  Pentru Peppy. Dragul meu, tu ai citit cam mult. În rest scrii frumos. ATÂT. Tot ce ai scris înseamnă zero barat. Mulțimea nulă. Scuze, dragul meu. Ai pierdut atât timp ca să scrii atât și de pomană. În rest filmul este film. Nu-ți place, vezi altul. Nu citești elucubrațiile unuia care zice că nu au existat lagăre. Să ai o zi proastă !

 10. costin a comentat: 19/06/2013 ora 00:28

  pentru pepy
  vorbesti,scrii ca un om mare
  ai grija cu un alt razboi,alta camera de gazare
  s-ar putea sa fii tu in ea
  in rest scrii frumos ,se vede ca esti educat
  dar totusi vei ramine un ignorant
  aici comentariile sint despre film nu intereseaza aberatiile tale
  un salut

 11. pepy a comentat: 08/06/2013 ora 18:11

  Un film de exceptie nota 10, din cae sper sa invatam ca : ” O viata fara onoare nu merita traita ” .Adam a acceptat sa traiasca o viata fara onoare, o viata de caine pentru a supravietui cu orice pret. Desi simt fata de el o mare mila,spun ca nenorocirile sale se datoreaza lasitatii de care a dat dovada acceptand viata de caine , lucru care in timp probabil datorita remuscarilor , l-au dus la alienare.Totusi cred ca si-a spalat pacatele ajutandu-i apoi pe ceilalti sa uite si sa treaca peste calvarul prin care au trecut in lagar. Cred ca filmul e fictiune,nu cred ca se bazeaza pe fapte reale dar e extrem de educativ. E deja arhicunoscut ca acele camere de gazare de la Auschvitz, nu au existat ci sunt pura inventie a unora care vroiau sa apara din calai pe post de victime,si ca numarul mortilor evrei a fost de 200.000 si nu 6 milioane cum inca se vehiculeaza. Dar indiferent de numarul victimelor vorbim de fiinte umane si sper sa nu se mai repete niciodata. Dupa razboi mama si bunicul meu au fost dusi in Rusia in lagar de munca fortata la mina de carbuni,fiind etnici germani din Romania. Bunicul meu a murit acolo dupa doi ani de tifos si epuizare,inainte de asta cu un an el a inebunit iar mama s-a intors dupa 5 ani, bolnava si deprimata povestind despre aceleasi tratamente abominabile pe care le-au suportat evreii in lagare, fara sa primeasca nici o despagubire materiala,asa cum evreii au primit din plin. Referitor la scena extrem de dureroasa cand cineva intreaba pe Dumnezeu unde era cand fetita lui a stat 13 luni inchisa sub pamant, raspunsul e simplu, avem toti liber arbitru si suferim consecintele faptelor si actiunilor noastre, cauza-efect, Dumnezeu nu ne judeca sau pedepseste,El doar ne iubeste neconditionat, noi ne pedepsim singuri. Nu exista rai , iad, purgatoriu sau moartea care este doar o trecere intr-o alta dimensiune, exista insa reincarnarea in vieti multiple in care ni se da sansa sa echilibram karma , sa ne spalam pacatele si sa ne dasavarsim spiritual. Exista pacat individual , colectiv si de neam sau tara pe care toti le platim in functie de gravitatea faptelor noastre. Evreii ca neam stiu ca au indurat de-a lungul timpului sumedenie de nenorociri si asta ma duce cu gandul la Pilat din Pont cand le-a spus evreilor ca nu -i gaseste lui Iisus nici o vina , si i-a intrebat daca iau asupra lor pacatul sangelui varsat de catre Iisus iar raspunsul lor a fost DA!!! Sper sa-si fi spalat deja pacatele !!! De fapt a crede in Dumnezeu si Iisus, e de-ajuns sa respecti un lucru simplu : “Ce tie nu-ti place(sa-ti faca altul) altuia nu-i face !!! Filmul e foarte bun nu-l ratati ca aveti ce invata !!!

 12. jesmina a comentat: 05/06/2013 ora 20:59

  Foarte ,foarte tragic…Merita vazut!

 13. nibe a comentat: 28/05/2013 ora 16:11

  dureros.un film de exceptie!

 14. catalin teo a comentat: 26/05/2013 ora 00:55

  atipic…
  Actori minunati!
  un film greoi…nu foarte comercial
  nota 8

 15. Alina a comentat: 25/05/2013 ora 17:55

  exceptional film!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *