Adventureland (2009) – filme online gratis subtitrate

Adventureland (2009) – filme online gratis subtitrate

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Adventureland (2009) – filme online gratis subtitrate

GEN FILM: COMEDIE, DRAGOSTE, DRAMĂ
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Am vazut multe comedii proaspat aparute vara trecuta, si consider ca Adventureland e cea mai buna. Filmul e inteligent scris pentru un teen-movie, cu personaje cu o viata interioara bogata, cu ceva de zis, si atitudine; oameni de care iti pasa si alaturi de care te implici emotional in film. chiar daca merge pe o idee mult folosita in filmele de gen, trecerea de la adoloscenta la maturitate, cunoasterea vietii asa cum e ea cu adevarat, filmul nu e deloc didactic, si asta pentru ca actorii, ajutati de scenariu, sunt placuti cu bune si mai ales cu rele. Jesse Eisenberg si Kristen Stewart fac un cuplu natural, si in ciuda experientelor de viata diametral opuse, ajung sa inteleaga ca isi doresc aceleasi lucruri de la viata. Martin Starr joaca rolul omniprezentului tocilar din filmele de gen, dar are o paleta emotionala mai mare decat ar avea un astfel de personaj in alte filme( ii da fetei pe care o place cadou o carte de Gogol, pentru a-i fi refuzata prietenia apoi pe motiv ca e evreu); obsesiile si frustrarile sale nu il fac insa antisocial, si devine prietenul cel mai bun al eroului. Eroul insa e mai degraba un antierou, pentru ca peronajul principal are in antagonst lipsa sa de experienta si cam atat.
Ca multe comedii din ultimii ani, si Adventureland foloseste gaguri care nu ii fac neaparat cinste, dar sunt moduri nevinovate de a obtine rasete de la public; nu e o comedie la care se rade prea mult, dar asta nu o face mai putin agreabila

.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
  Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
  Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net