Afganskiy izlom – Afghan Breakdown (1990) – filme online

Afganskiy izlom – Afghan Breakdown (1990) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Michele Placido, actorul care a jucat în celebra şi mult vizionata serie de televiziune “La Piovra”(Caracatiţa), apare în acest film de acţiune în rolul maiorului Bondura, comandantul unei trupe de paraşutişti ai Armatei Roşii ce acţionează în Afghanistan. Întâmplările prin care trec au loc cu câteva săptămâni înainte de retragerea ruşilor din Afghanistan. Deşi are ocazia să plece acasă, maiorul Bondura decide să rămână şi să dădăcească pe fiul unui înalt oficial de la Moscova care îşi făcuse apariţia în unitatea sa, acesta din urmă dorind să capete experienţa de război şi ceva medalii înainte să se termine războiul…. Acest film este primul film “liber” rusesc după anii de cenzură şi propaganda din fosta URSS şi considerat de mulţi dintre veteranii de război din Afghanistan drept unul dintre cele mai veridice filme de război în cei 9 ani de război ruso-afghan (chiar dacă şi alte filme despre războiul ruso-afghan au fost bine cotate, cum ar fi ”9th Company” ), în care se pot vedea experienţele traumatizante trăite de mii de ofiţeri şi soldaţi dar şi atrocităţile comise de-o parte şi de alta a baricadei. Regizorul Vladimir Bortko a realizat filmul după 3 ani intenşi de culegere de material, timp în care a vizitat cele mai intense zone de război, Kabul şi Kandahar încă din anul 1987.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. GRIG | 2017-06-18

   Inca un film bun despre razboiul rusilor in Afganistan. De recomandat celor care urmaresc genul.

  2. Clujean Radu | 2017-06-03

   Un film reusit din punct de vedere artistic, si care confirma inca o data valoarea cinematografiei ruse. Un film care trateaza realist un subiect incitant dar si dureors pentru umanitate, subiectul razboiului. Si din punct de vedere ideologic filmul are o pozitie echilibrata (chiar favorabila localnicilor) nefiind deloc tributar vreunei ideologii prodomo. Cat despre razboiul rusilor in Afganistan, ceea ce trebuie subliniat este ca aceasta aventura neasabuita a fost inceputul sfarsitului pentru marele imperiu comunist, fiind unul dintre factorii cei mai activi care au generat in timp declinul si disolutia URSS.

  3. andipanda | 2017-05-30

   Inca un foarte bun film rusesc dupa 1990,despre Afganistan.

  4. Mutulică | 2017-05-25

   Ma-ntreb, desi nu sunt ateu,
   Pe unde umbla Dumnezeu?!
   Sau, in cele clipe de cosmar,
   Servea “agheasma”… in vreun bar?!

  5. Elena | 2017-05-24

   Lupta aparenta intre capitalism si comunism = lupta intre 2 mari clanuri ale
   tribului de papusari ai namurilor si tarilor.

  6. violeta | 2017-05-23

   Razboiul….”Il incep politicienii,iar soldatii mor.”
   Razboiul indiferent de felul lui,fie ca este de agresiune fie ca este de aparare,are aceleasi cocecinte ,mor oameni,oamenii devin cruzi…..
   Iar unii “de pe margine”ca de exemplu cei doi comentatori(ADY si Boroasca) devin superficiali si intoleranti.
   Experienta rusilor,timp de 10 ani in Afganistan, a fost dramatica atat pentru rusi cat si pentru afgani.Cred ca multi soldati rusi au suferit de soc postraumatic…sau unii nemaiputand suporta,s-au expus precum maiorul Bandura….Nu mai vorbesc despre traumele nevonovatilor,civilor afgani….
   Un film interesant realizat si extrem de realist;dureros de realist.
   Multumesc fhd!

  7. ADY | 2017-05-23

   Tulburator film…..experienta nefericita incercata de rusi acolo, este repetata de “coalitia” de astazi. Popoare straine noua, uneori de neinteles in comportament, crude si neinduratoare. De asta primirea lor in Europa este o greseala enorma…..chiar se doreste distrugerea frumoasei noastre Europe ?! Daca politicienii fac mereu greseli, noi chiar trebuie sa acceptam ??

  8. Boasca | 2017-05-22

   Film sovietic foarte bun.Afganistanul(Vietnamul) sovieticilor.Totusi,fata de cruzimea razboinicilor sfinti(mujahedini) nicio mila!Kkati musulmani. Trebuia starpiti atunci,cum trebuie starpiti si azi,ca pe sobolani.No mercy.

  9. voicu | 2017-05-22

   imposibil de vizionat !!!!o multime de restrictii ceva de neimaginat!!!! am incercat pe youtube -imi cere varsta, pe direct FILMEHD -asteptari si restrictii etc va multumesc!!!!!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net