Airheads – Eşti în aer! (1994) – filme online

Airheads – Eşti în aer! (1994) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Airheads – Eşti în aer! (1994) – filme online

6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Chazz, Rex şi Pip sunt tineri, trăzniţi, entuziaşti şi convinşi că au ceva de spus în muzică. Împreună au alcătuit o formaţie şi speră să cucerească lumea. Dar, pentru că nimeni nu e dispus să le asculte înregistrările, ei hotărăsc să-şi încerce norocul la o staţie de radio. Nici aici nu sunt luaţi în seamă, decât în momentul în care înscenează un atac armat şi o luare de ostatici. Vor reuşi ei să-şi facă auzită muzica?

IMDB : 6,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. stela | 2016-02-06

   Dragut ,merita vazut

  2. Pițigoiu' | 2016-01-28

   Pentru toti cei carora prin vene le curge spiritul de libertate ce il da rockul si metalul in general. Filmul e pus la fix pe site, in memoria lui Lemmy, care apare si el in film. Recomandat oamenilor ce stiu ce inseamna muzica buna si care vor o comedie pe acorduri distorsionate. Vor intelege mai bine ce vrea filmul sa transmita cei ce au minim 25-26 de ani, care au mai prins inca vremea rockului pe casete audio. Pentru restul copiilor, filmul va fi sec, nu vor intelege anumite faze.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net