Alexis Zorbas – Zorba Grecul (1964) – filme online

Alexis Zorbas – Zorba Grecul (1964) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
5.3
NOTA USERI

Alexis Zorbas – Zorba Grecul (1964) – filme online

7.8
NOTA IMDB
5.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

3 premii şi 4 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Capodoperă a celei de a şaptea arte, filmul Alexis Zorbas (Zorba The Greek) este ecranizarea romanului cu acelaşi nume a lui Nikos Kazantzakis.Regizorul Mihalis Kakogiannis a fost norcos să gasesca colaboratori ca Mikis Theodorakis (genialul compozitor al coloanei sonore) şi Walter Lassally (care a filmat tot ţinutul sărăcăcios unde are loc cea mai mare parte a acţiunii).
Filmul este dominat în totalitate de către Zorba, pentru care Antony Quinn a fost alegerea perfectă.Acesta pare a fi cel mai bun rol interpretat de Antony Quinn vreodată.
Exuberanta lui Zorba,capacitatea caracterului de a vedea numai partea senină a vieţii şi de a transfera atitudinea sa optimistă şi celor din jur ,combinate cu metafora dansului pe plaja pustie fac din acest film o capodoperă.Deasemenea actori ca Irene Papas şi Alan Bates îşi joacă rolurile cu profesionalism ,interpretând caractere puternice cu mare autenticitate.

“Zorba grecul este un film despre oameni cu sânge fierbinte şi oase solide, despre sălbăticiune şi inadaptare umană, despre semnificaţiile vieţii. Totul în acest film, inclusiv muzica lui nostalgică şi incredibil de frumoasă, se prezintă la scară mare. Singurul lucru care îi lipseşte este culoarea.”George Angeli – 1965 (Films and Filming).

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net