Alien: Resurrection – Alien: Renaşterea (1997) – filme online

Alien: Resurrection – Alien: Renaşterea (1997) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI

Alien: Resurrection – Alien: Renaşterea (1997) – filme online

6.2
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

200 de ani au trecut de când Ripley (Sigourney Weaver) s-a sacrificat pe Fiorina 161 pentru a opri teroarea extraterestră.
Însă după mulţi ani si şapte experimente nereuşite, oamenii de ştiinţă au reuşit să cloneze o dublură perfectă a lui Ripley, care o include şi pe Regina extraterestră care se dezvoltă în interiorul ei în momentul morţii.
Însă nouă specie este mult mai inteligentă decât predecesorii săi – un lucru pe care oamenii de ştiinţă nu-l vor realiza decât după ce nava spaţială Betty va aduce câteva gazde umane suplimentare.

IMDB : 6,3

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net