All About the Benjamins (2002)

All About the Benjamins (2002)

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
5.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

0 comentarii

Titlu: All About the Benjamins / Totul pana la bani
Anul productiei: 2002
Descriere filmului:
Bucum Jackson este un vanator de recompense din Miami care lucreaza pentru firma Martinez Bail. El este satul de viata periculoasa si de faptul ca nu are profit si se decide sa isi deschida propria firma de investigatii. Pentru ca nu dispune de banii necesari, Bucum trebuie sa accepte o ultima misiune si trebuie sa-l gaseasca pe Reggie Wright. Wright incearca sa se ascunda intr-o camioneta condusa de doi hoti care tocmai furasera diamante in valoare de 20 de milioane de dolari. Wright isi uita portofelul in masina, un portofel care contine un bilet catigator in valoare de 60 de milioane. Astfel, Bucum si Wright incep sa caute cu disperare camioneta.

Nota personala:
Ice Cube este Bucum Jackson, un vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie Wright (interpretat de Mike Epps), un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui.
In invalmaseala creata, Reggie reuseste sa scape de Bucum si de hotii de diamante, dar isi pierde portofelul, in care avea un bilet castigator la loterie. Reggie isi vrea portofelul inapoi, Bucum vrea sa prinda criminalii pe care i-a surprins asupra faptei, iar hotii de diamante vor sa ii ucida pe amandoi pentru ca au fost martorii jafului…
O comedie savuroasa despre visul american de a deveni bogat peste noapte. 2 actori de culoare ff buni si comici. Este un film foarte bun si merita vazut . Asa ca vizionare online gratis placuta!

Anul lansării: 2002
Regizor: Kevin Bray
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Lăsați un comentariu:

  • Vă rugam să respectați și părerile altor utilizatori chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
  • Comentariile care incită la violență și care conțin limbaj licențios vor fi șterse iar accesul la acest site va fi blocat.
  • Comentariile care nu au legatură cu filmul nu vor fi aprobate.
The Black Stallion (1979) - Armăsarul negru
The Hotel (2022) - Hotelul
The Chapel (2023) - Capela

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!