All The Invisible Children (2006) – filme online

All The Invisible Children (2006) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

All The Invisible Children (2006) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Filmul “All The Invisible Children” a fost distins cu Grolla d’Oro, fiind cel mai bine vân dut film italian în străinătate. Filmul a fost vândut în peste 120 de ţări de Adriana Chiesa Enterprises. Este o investiţie italiană excelentă.

Afost prezentat pe 28 februarie la Roma, la Auditorium della Concilliazione, în prezenţa preşedintelui italian, Carlo Azeglio Ciampi.

Opt cineaşti spun povestea “copiilor nevăzuţi”
De la Kusturica la Spike Lee, un film despre copiii lipsiţi de copilărie, din Africa până în Brooklyn.
Acest proiect unic a reunit cineaşti extraordinari, regizori talentaţi din diferite ţări – Mehdi Charef, Emir Kusturica, Spike Lee, Katia Lund, Jordan Scott & Ridley Scott, Stefano Veneruso, John Woo. Este un film cu imagini puternice şi mesaje importante. Pelicula a fost produsă cu un buget mic, cu contribuţia regizorilor, mari personalităţi internaţionale, care au lucrat gratis la acest proiect.
A fost un gest în speranţa că filmul va fi un mijloc de strângere de fonduri pentru agenţiile Naţiunilor Unite, WFP (World Food Programme – Programul Mondial pentru Hrană) şi UNICEF.

Ideea originală a filmului este italiană, iar producătorii Chiara Tilesi şi Stefano Veneruso sunt cei care i-au dat curs. Ei şi-au asumat misiunea de a-i atrage pe renumiţii regizori să participe la acest proiect.

Cele 7 filme scurte povestesc viaţa unor copii din lumea de azi: cum sunt privaţi, după caz, de fantezie, fericire, securitate materială, integritate fizică, dragoaste părintească, sau de un viitor…
Milioane de copii şi adolescenţi sunt lipsiţi de drepturile lor prin exploatare şi război.
300.000.000 de copii din întreaga lume suferă de foame. Peste 100.000.000 n-au pus niciodată piciorul într-o sală de clasă.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net