Allies (2014) – filme online

Allies (2014) – filme online

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
5.1
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Suntem în August 1944. O echipă de soldați britanici, condusă de un căpitan american, s-a infiltrat în spatele liniilor inamice din Franța, pentru o misiune care ar putea scurta războiul. Deoarece nimic nu se potrivește planului, comandantul Sergent Harry McBain (Chris Reilly) și căpitanul Gabriel Jackson (Julian Ovenden) știu că trebuie să pună deoparte animozitatea personală dacă vor ca misiunea să reușească. Inspirat din fapte reale, aliații spun povestea prieteniei și supraviețuirii…

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. geo | 2018-03-14

   Bun film, bun scenariu insa pana aproape de finalul filmului cand a devenit previzibil si nerealist….un pluton de soldati nazisti sa traga intr-un singur om si sa nu reuseasca sa-l omoare…ba din contra, asta omora la ei fara greata pare trasa rau de par actiunea…..dar in fine, sa pastram totusi concluzia ca este un film bun, usor de digerat si cu multa actiune….sa nu uit frantuzoaica, ehe, ce mai viata!

  2. emil | 2018-01-05

   E bun, nota 7, chiar daca e americanizat in unele faze.

  3. pantzer | 2018-01-05

   Ca si scenariu, nu e cine stie ce. Ca si legatura cu realitatea e departe. Apar masini la americani in partea finala care au fost utilizate mult dupa 1944. Spioni germani in armata SUA in 44, greu de crezut. Tot catre final, cand germanii ataca frontal ultimii 2 supravetuitori, este cel putin aiurea. Daca erau rusi, da as crede ! Faza cu francezii din rezistenta si restul care fug de nemti, si dupa 5 minute tocmai intra intr-un camp de mine este iarasi greu de crezut, ca doar aia vedeau orice miscare faceau nemtii in zona lor. Doar daca nemtii au plantat minele in timpul noptii inainte de a-i ataca pe francezi.
   La fel si faza cu tancul(care e distrugator de tancuri) care trage dupa inamici la 10-30 m. Ce daca el e facut sa traga dupa altceva, e film si orice e posibil intr-un film. Dupa mine un film care relateaza ceva dupa o anumita perioada istorica si ignora astfel de detalii evidente este cel mult o gluma.

  4. andipanda | 2018-01-04

   Nu e rau.

  5. florin | 2018-01-03

   frumos,merita vazut!

  6. juve71tym | 2018-01-03

   un film destul de bun,totusi poate un 6 ca nota imdb, ar fi mai aproape de adevar.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net