Alligator (1980) – filme online

Alligator (1980) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
5.9
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

După ce asistă la un show cu aligatori, o fetiţă primeşte cadou un pui de aligator pe care-l numeşte Ramon. Într-o zi, tatăl ei nervos aruncă la toaletă puiul de aligator. Trec 12 ani în care acesta supravieţuieşte în canalizarea oraşului Chicago, unde se hrăneşte cu cadavre de animale, mai ales câini, pe care s-au făcut experimente cu hormoni, aligatorul ajungând la dimensiunea de 12 m.
Când încep să apară diferite membre umane la staţia de epurare a oraşului, autorităţile sunt puse pe jar. Ofiţerul detectiv Madison preia cazul, iar când Ramon îl ucide pe partenerul său Jim Kelly, rezolvarea situaţiei devine pentru Madison o ambiţie personală. Presa află, dar i se spune sec: Vă vom ţine la curent! Intra în scenă şi colonelul Brock, un vânător renumit, care crede că aligatorul este o creatură foarte romantică. Acţiunea trupelor SWAT în canalizarea oraşului, coordonată de ofiţerul Madison, ajutat de Marisa Kendall, o expertă în studierea reptilelor, nu are rezultatul scontat…

IMDB : 5,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net