American Beauty (1999) – filme online hd

American Beauty (1999) – filme online hd

Vezi trailer
8.4
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI

American Beauty (1999) – filme online hd

GEN FILM: DRAMĂ
8.4
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

5 premii şi 3 nominalizări Oscar, 3 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeană de Film.

O tragi-comedie neagră demenţială, o Lolita în varianta ultramodernă, care a devenit peste noapte film cult. O isterie în masă, o revoluţie în cinema şi … o superbă criză de identitate. American Beauty este povestea lui Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat între două vârste, care-şi dezvolta o pasiune periculoasă şi nesănătoasă pentru o apetisantă adolescentă, cea mai bună prietenă a fiicei sale.
Răpitoarea făptură îi înflăcărează simţurile, iar Lester, tata şi soţ odinioară normal, se face frate cu dracul pentru a-i trezi Angelei (Mena Suvari) sentimente similare. Deşi măcinat de contradicţii sufleteşti şi trupeşti, Lester încearcă să întârzie inevitabilul. Dar mariajul cu soţia sa, Caroline (Annete Bneing), scârţâie serios, iar relaţia cu fiica sa Jane (Thora Birch), devastată de complexele vârstei, nu este deloc roz.
Frumuseţea poate apărea acolo unde nu te aştepţi deloc. Acesta poate fi unul dintre mesajele acestui film care prezintă cu graţie naturalistă ultimul an din viaţa lui Lester Burnham. Ca fapt divers, dar deloc întâmplător, acest nume este o anagramă pentru enunţul Humbert learns, unde Humbert este prenumele celebrului profesor din Lolita lui Nabukov.

IMDB : 8,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net