Anacleto: Agente secreto – Spy Time (2015) – filme online

Anacleto: Agente secreto – Spy Time (2015) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Adolfo (Quim Gutiérrez), un agent de securitate de treizeci şi ceva de ani, trece prin nişte momente grele. Nu numai că iubita lui de o viaţă, Katia (Alexandra Jiménez), are de gând să o termine cu el pentru că este un om fără ambiţie dar, în plus, el devine ținta unei serii de asasini conduși de Vázquez (Carlos Areces), un criminal periculos, care tocmai a scăpat din închisoare. Mai mult de atât, el descoperă că tatăl său, Anacleto (Imanol Arias), are o dublă identitate. El nu este decât un fermier care se ocupă cu producţia de carne, așa cum Adolfo a crezut toată viaţa lui, el este un agent secret de rang inferior şi, totodată, omul care l-a închis pe Vázquez în urmă cu treizeci de ani. Adolfo trebuie să-şi părăsească zona sa de confort şi să se retragă la tatăl său, iar pentru a supraviețui revanșei pornite de Vázquez, printre schimburi de focuri și urmăriri, să încerce să-și aducă și iubita înapoi…

IMDB : 6,1

Anul lansarii: 2015
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

1 comentariu
  1. Vladislav | 2016-07-22

    Care a votat nu?! Esti un amar. E o comedie foarte faina si jucata foarte bine. Daca vreti sa mai vedeti comedii bune spaniole cautati seria Torrente cu Santiago Segura. Dar va previn, nu sunteti pregatiti pentru asa nivel de comedie. Este cel mai josnic, penibil, dezgustator si funny personaj.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!