Analyze This – Cu naşu’ la psihiatru (1999)

Analyze This – Cu naşu’ la psihiatru (1999)

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
9.6
NOTA USERI

Analyze This – Cu naşu’ la psihiatru (1999)

GEN FILM: comedie, crimă
6.7
NOTA IMDB
9.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

7 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur.

În acelaşi an în care serialul Clanul Soprano lansase deja o modă rafinată cu lipici la milioane de telespectatori din întreaga lume, această comedie neagră cu un Robert De Niro atipic în rol principal avea să facă furori în cinematografe. Respectând reţeta brevetată de faimosul serial, filmul parodiază genul peliculelor cu gangsteri, punând în cârca nașului Paul Vitti (De Niro) o povară de anxietăţi, temeri, sentimente de vinovăţie şi crize de identitate. Asemeni lui Tony Soprano, personajul lui De Niro, un cap al mafiei new-york-eze de această dată, trebuie să apeleze la serviciile unui psiholog interpretat cu mult umor de Billy Crystal. Năpădit de atacuri de panică provocate de sentimentul de vină cauzat de asasinarea iubitului său tată, Vitti ajunge să-l terorizeze pe Sobel. Terapia verbală a acestuia da roade nesperate şi gangsterul ajunge să-şi petreacă mai mult timp pe canapeaua roşie decât cu prietenii săi mafioţi.
Dependenţa sa de Sobel devine aşa de puternică încât nașul îşi urmăreşte psihiatrul peste tot, la restaurant, la tenis, ba chiar şi-n faţa altarului, la nunta acestuia cu frumoasa reporteriţa de televiziune, interpretată de Lisa Kudrow. Aşa de mult îşi neglijează Vitti munca, încât rivalul său de o viaţă, Primo Sidone (Chazz Palmintieri) începe să-l sape pentru a-i lua poziţia de lider. Totuşi, Vito care a învăţat ceva şmecherii de la Sobel reuşeşte să-şi păstreze supremaţia, uimitor, fără să folosească prea mult forţa fizică a gorilelor sale, ci pe cea a cuvintelor convingătoare şi bine alese.
Finalul aduce o nebănuită răsturnare de situaţie cu nişte agenţi FBI care cred că Vitti este pe cale să-şi lichideze taman doctorul care l-a scăpat de nervi.

IMDB : 6,7

Anul lansării: 1999
Regizor: Harold Ramis
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Les enfants des autres (2022) - Copiii celorlalți
L'aventure des Marguerite (2020) - Călătoria fantastică a lui Margot și Marguerite
Lisa Frankenstein (2024)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!