Vizioneaza filme online

Anatomie (2000) – filme online subtitrate

Paula Henning (Franka Potente) este o studentă eminentă la medicină, şi obţine o bursă mult dorită la Heidelberg pe vară. Acolo se iniţiază un curs foarte bun de anatomie, predat de un renumit profesor. Paula se trage dintr-o familie de medici, bunicul ei fiind directorul unui spital, iar tatăl ei medic. În ciuda împotrivirii tatălui, ea îşi doreşte foarte mult să facă carieră, nu să rămână un simplu medic în Munchen, şi pleacă. În tren se întâlneşte cu o colegă de la facultate, Gretchen (Anna Loos), care merge tot la Heidelberg, şi cu un tip pe nume David (Arndt Schwering-Sohnrey). În timpul orelor de practică pe cadavre, Paula şi Gretchen rămân stupefiate de faptul că David este unul dintre cadavrele date spre experimentare studenţilor. Paulei i se pare ciudată moartea subită a lui David, cu toate că ştia că suferă de o boală mortală. Ea decide să investigheze amănunţit cauza reală a morţii tânărului, şi de aici începe să descopere lucruri interesante despre trecutul universităţii la care se afla dar şi despre prezent…

IMDB : 6,1

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Anatomie (2000) – filme online subtitrate

 1. Mika a comentat: 26/02/2017 ora 18:14

  Destul de interesant cat sa te tina in suspans si pe muchie de cutit. Mi-ar placea totusi sa vad aici, pe acest site, si “Alearga, Lola, alearga “. Aviz adminilor! Multumesc!

 2. Mihail a comentat: 25/02/2017 ora 01:52

  Anatomy 2 (2003) dar fara Franka Potente, ca tot veni vorba filmul cult ”Alearga, Lola alearga realizat in 1997, iarasi foarte foarte bun!

 3. Mihail a comentat: 25/02/2017 ora 01:48

  De acord cu mikki, daca nu ma insel exista si partea a doua, poate il urcati si pe ala, por favor! 🙂

 4. mikki a comentat: 24/02/2017 ora 22:42

  bun, merita vizionat !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *