And Your Mama Too – Și mama ta la fel! (2001) – filme online

And Your Mama Too – Și mama ta la fel! (2001) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
3.0
NOTA USERI

And Your Mama Too – Și mama ta la fel! (2001) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.7
NOTA IMDB
3.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Veneția.

”Y tu mama tambien” este un film mexican ce te invită la o călătorie prin lumea satelor mexicane şi prin viaţa a doi tineri ce îşi descoperă sexualitatea alături de o femeie mult mai matură decît ei. Încă de la început facem cunoştinţă cu lumea burgheză mexicană în care cei doi băieţi se simt deosebit pentru că nu le lipseşte nimic. Se distrează toată ziua, iar responsabilităţile lipsesc cu desăvârşire.
Viaţa lor se schimbă după ce la o nuntă o cunosc pe Lucia, o femeie căsătorită care nu prea se simte conforabil lângă soţul ei. Toţi trei pornesc într-o călătorie în care vor trăi viaţa din plin fără nici o grijă şi nici o responsabilitate.” Y tu mama tambien” e un film îndrăzneţ care expune foarte bine coloristica lumii din afara oraşelor mexicane unde armata, sărăcia şi micile afaceri de familie sunt la tot pasul. Pe lângă acest mediu înconjurător filmul prezintă explicit relaţiile sexuale pe care Lucia le are cu cei doi băieţi pe rând şi apoi sub influenţa alcoolului cu amândoi deodată.

Filmul lui Alfonso Cuaron chiar dacă este centrat pe relaţiile dintre cei trei protagonisti dezvoltă foarte bine şi povestea de fundal cu vocea narativă. Dacă stăm şi analizăm, tocmai prezenţa acestei voci narative, care enumeră fapte ce s-au întâmplat şi fapte ce se vor întâmpla fără să fie vizualizate este de fapt principalul punct forte al filmului. Finalul , răcirea relaţiilor dintre cei doi prieteni, lucru normal după o asemenea aventură şi după o serie de dezvăluiri precum şi vestea morţii Luciei , salvează un film care mie mi s-a părut slăbuţ deşi a avut parte de opinii extrem de favorabile.
Film distins la Festivalul Internaţional al Filmului de la Veneţia 2001 cu premiile pentru scenariu şi interpretare masculină (Gael Garcia Bernal şi Diego Luna).

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net