Vizioneaza filme online

And Your Mama Too – Și mama ta la fel! (2001) – filme online

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Veneția.

”Y tu mama tambien” este un film mexican ce te invită la o călătorie prin lumea satelor mexicane şi prin viaţa a doi tineri ce îşi descoperă sexualitatea alături de o femeie mult mai matură decît ei. Încă de la început facem cunoştinţă cu lumea burgheză mexicană în care cei doi băieţi se simt deosebit pentru că nu le lipseşte nimic. Se distrează toată ziua, iar responsabilităţile lipsesc cu desăvârşire.
Viaţa lor se schimbă după ce la o nuntă o cunosc pe Lucia, o femeie căsătorită care nu prea se simte conforabil lângă soţul ei. Toţi trei pornesc într-o călătorie în care vor trăi viaţa din plin fără nici o grijă şi nici o responsabilitate.” Y tu mama tambien” e un film îndrăzneţ care expune foarte bine coloristica lumii din afara oraşelor mexicane unde armata, sărăcia şi micile afaceri de familie sunt la tot pasul. Pe lângă acest mediu înconjurător filmul prezintă explicit relaţiile sexuale pe care Lucia le are cu cei doi băieţi pe rând şi apoi sub influenţa alcoolului cu amândoi deodată.

Filmul lui Alfonso Cuaron chiar dacă este centrat pe relaţiile dintre cei trei protagonisti dezvoltă foarte bine şi povestea de fundal cu vocea narativă. Dacă stăm şi analizăm, tocmai prezenţa acestei voci narative, care enumeră fapte ce s-au întâmplat şi fapte ce se vor întâmpla fără să fie vizualizate este de fapt principalul punct forte al filmului. Finalul , răcirea relaţiilor dintre cei doi prieteni, lucru normal după o asemenea aventură şi după o serie de dezvăluiri precum şi vestea morţii Luciei , salvează un film care mie mi s-a părut slăbuţ deşi a avut parte de opinii extrem de favorabile.
Film distins la Festivalul Internaţional al Filmului de la Veneţia 2001 cu premiile pentru scenariu şi interpretare masculină (Gael Garcia Bernal şi Diego Luna).

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to And Your Mama Too – Și mama ta la fel! (2001) – filme online

  1. jonns a comentat: 26/11/2014 ora 02:02

    tare filmul..e pentru segmentu de varsta 15 – 22 ani la baieti 🙂 ….si pt femeile in varsta

  2. pios marian a comentat: 22/11/2014 ora 07:15

    E intr-un fel filmul…daca tot apar nuduri,si actiunea este in Mexic pacat ca nu am vazut frumusete de plaje,peisaje idilice….

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *