Vizioneaza filme online

Andrea Bocelli: Cinema (2015) – filme online

Superstarul internaţional Andrea Bocelli vine cu o interpretare maiestuoasă a cântecelor de pe albumul său mult aşteptat – Cinema. Celebrând hituri de pe coloana sonoră a celor mai iubite filme ale tuturor timpurilor, Bocelli readuce la viaţă o colecţie de cântece gravate în cultura, dar şi în inimile multor generaţii. Acestea includ melodii celebre din nu mai puţin celebrele fime Doctor Zhivago, Love Story, The Godfather, Life is Beautiful, Gladiator, The Postman, Breakfast At Tiffanyʼs, dar şi cântece populare din musical-uri îndrăgite, imortalizate prin versiunea lor artistică pe peliculă, precum West Side Story sau Evita.

Filmat în 2015 la Dolby Theatre, locul de desfăşurare a Premiilor Academiei în Hollywood, California, concertul eveniment a fost personal pregătit pentru extraordinara voce a lui Andrea Bocelli de îndelung aplaudatul regizor muzical David Foster.
În concert, cu apariţii scenice speciale – Nicole Scherzinger şi Ariana Grande, dar şi nume răsunătoare de la Hollywood: John Travolta, Ryan O’Neal, Ali MacGraw şi Andy Garcia, care urcă pe scenă pentru a vorbi despre filmele din care au fost extrase cunoscutele melodii.

IMDB : 8,6

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Andrea Bocelli: Cinema (2015) – filme online

  1. stela a comentat: 12/03/2017 ora 12:10

    Exceptional spectacol

  2. Costy a comentat: 08/03/2017 ora 23:10

    o voce exceptionala 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *