Vizioneaza filme online

Angel-A – Înger în Paris (2005) – filme online

André Moussah (Jamel Debbouze) este un tânăr escroc marocan, plin de datorii, căruia nimic nu-i mai iese. De această dată, paharul s-a umplut, iar creditorii tot mai insistenţi şi mai ameninţători nu-l mai păsuiesc deloc. Nici naţionalitatea americană, nici cerul căruia îi tot cere socoteală, nu-i mai sunt de nici un ajutor.
Hotărât să se sinucidă, aruncându-se de pe podul Alexandru al III-lea, este întrerupt de Angela, o tânără care se aruncă în apă, chiar sub privirile lui. Ascultând doar de curaj, Andre se aruncă după ea şi o salvează. Marcată de întâmplare, Angela (Rie Rasmussen) îi declară că din moment ce a salvat-o, îi aparţine.

Angel-A este o superbă poveste de dragoste care în viziunea celebrului regizor Luc Besson, ilustrează o lume plasată la graniţa dintre vis şi realitate. O peliculă în care combinaţia alb-negru simbolizează dincolo de limitele perceptibile, contrasul dintre cele două personaje, punând într-o lumină unică Parisul.

IMDB : 7,1

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Angel-A – Înger în Paris (2005) – filme online

 1. ilie marius a comentat: 22/03/2017 ora 21:00

  destul de dragut, pentru o fantezie.

 2. Klaus.B a comentat: 26/02/2017 ora 21:41

  Nu am sa ma uit la acest film ,protestez la faptul ca acest micut actor cu barba a spus la televiunea nationala franceza acu cativa ani ca tot i romani sunt tigani si cersetorii.Ok nu ca nu ar fii adevarat dar putea sa taca din gura aia imputzita el la randului lui provenind dintr -o familie imigranta magrebeana de cacat care a venit in Franta cu pantaloni rupti in fund si cersind ajutor la statul francez pt o viata mai buna .Acest borat a uitat de unde a plecat si in loc sa arate compasiune si sa ajute tiganii el scuipa.Nu suntem perfectii poate suntem toti tigani sau din balcani….DECI protestez in mm!!!

 3. yeti a comentat: 25/02/2017 ora 21:33

  MULTUMIM FILME HD.

 4. Tom Araya a comentat: 24/02/2017 ora 00:14

  Superb!

 5. kessler a comentat: 23/02/2017 ora 20:56

  Filmul este superb.
  Dau rar un 10, si nu doar pentru nordica de 1m90 din film 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *