Anger Management – Al naibii tratament! (2003) – filme online

Anger Management – Al naibii tratament! (2003) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Anger Management – Al naibii tratament! (2003) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
6.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

O COMEDIE NEBUNĂ, NEBUNĂ.

În comedia zgomotoasã a studiourilor Revolution, Al naibii tratament!, Adam Sandler si Jack Nicholson joacã rolurile unui pacient si, respectiv, ale unui terapeut, cu toate cã uneori este greu sã îi deosebești.

Dupã o altercatie, la bordul unui avion, în care blandul si manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) îsi iese din fire, acesta este condamnat de cãtre judecãtoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) sã urmeze sedinte de tratament pentru stãpânirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), sedinte la care participã bãrbati si femei cu tulburãri de comportament.

Metodele terapeutice neortodoxe folosite de Buddy ,provocatoare si brutale, îl zãpãcesc complet pe Dave. Apoi, dupã o nouã boacãnã, judecãtoarea Daniels îi ordonã lui Dave sã ia in serios sedintele de terapie cãci altfel va ajunge la închisoare. Buddy se mutã cu Dave pentru a-l ajuta sã se lupte cu demonii din interiorul sãu. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc si se dezlãntuie ori de cate ori are ocazia fãcand comentarii ireverentioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (MARISA TOMEI), si împingandu-l pe Dave, putin cate putin, sã –si înfrunte frustrãrile trecute dar si pe cele din prezent. Însã Buddy merge prea departe si Dave trebuie sã decidã dacã se va retrage în carapacea lui sau dacã va înfrunta situatiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat si contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal?

***

REVOLUTION STUDIOS prezintã o productie HAPPY MADISON, Anger Management (Al naibii tratament!), cu: ADAM SANDLER si JACK NICHOLSON. În rolurile secundare apar: MARISA TOMEI, LUIS GUZMAN si LYNNE THIGPEN, cu WOODY HARRELSON si JOHN TURTURRO. Regizor este PETER SEGAL. Scenariul este scris de DAVID DORFMAN. Producãtori sunt JACK GIARRAPUTO si BARRY BERNARDI. Producãtori executivi sunt ADAM SANDLER, ALLEN COVERT, TIM HERLIHY, TODD GARNER si JOHN JACOBS. Director de imagine este DONALD M. McALPINE, ACS, ASC. Monteur este JEFF GOURSON. Scenograf este ALAN AU. Muzica este coordonatã de MICHAEL DILBECK si compusã de TEDDY CASTELLUCCI. Costumele sunt create de ELLEN LUTTER.

Rating:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net