Anna Karenina (1997) – filme online

Anna Karenina (1997) – filme online

Vezi trailer
0
NOTA IMDB
7.5
NOTA USERI
0
NOTA IMDB
7.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

22 comentarii

Într-o lume a puterii şi privilegiilor, o femeie îndrăzneşte să se supună sentimentelor.
Celebrul roman al lui Tolstoi este ecranizat încă o dată, în ceea ce a fost prima producţie americană a acestui roman, filmată în întregime în Rusia.
Anna (Sophie Marceau) este căsătorită cu Alexei (James Fox), dar din cauza faptului că relaţia lor este una nefericită, este clar că nici unul din ei nu manifestă un entuziasm prea mare faţă de ceea ce ar trebui să fie căsnicia lor. În timp ce se afla în vizită la fratele său, Stiva (Danny Huston), care are şi el propriile-i probleme legate de mariaj, Anna face cunoştinţă cu contele Vronsky (Sean Bean). Între cei doi, ia naştere imediat o atracţie reciprocă, iar Vronsky îşi părăseşte amanta (Mia Kirshner), pentru a încerca să o cucerească pe Anna. Deşi la început nesiguranţa îi domina sentimentele, Anna abandonează curând precauţia şi se implică într-o relaţie pasională cu Vronsky. Alexei, şocat de indiscreţia comisă de soţia sa şi de faptul că ea poartă copilul lui Vronsky, o obligă să aleagă între a se întoarce acasă, astfel putând să păstreze copilul, sau să rămână alături de amantul ei, dar să renunţe la copilul nenăscut…
Un film de excepţie, al cărui succes a fost garantat de romanul care a stat la bază, dar şi de distribuţia de zile mari.

IMDB : 6,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net