Vizioneaza filme online

Anonimo veneziano (1970) – filme online

Realizat in 1970 de Enrico Maria Salerno, cunoscutul regizor italian, filmul descrie povestea unui muzician vienez, din ” La Fenice Theatre “, cantaret la oboi, Enrico interpretat de Tony Musante, care realizeaza ca sufera de o boala incurabila. Desi despartit de fosta sotie Valeria-Florinda Bolkan ( detinatoarea unuia din cele 4 premii ale filmului), el o cheama in Venetia pentru a-i povesti ceea ce i se intampla. Odata sosita in Venetia, ei retraiesc clipele anterioare despartirii, se plimba prin locurile cunoscute unde beau vin si mananca spaghete, ea il asculta cantand trist din oboi, se iubesc ca intr-o scuza “vroiam sa sufere cineva odata cu mine”, ii spune el, in mod egoist dar, ea realizeaza ca inca il iubeste si ca i se acorda o mare dragoste fiind aleasa de el …sa-i fie alaturi.
Adagio in sol minor a compozitorului Tomaso Albinoni( dupa unii )sau a lui Alessandro Marcello (dupa altii)face ca trista melodie, ramasa multi ani anonima sa se piarda il lumea anonima a muritorilor, unei Venetii ce sta sa dispara!”De vreme ce el moare, de vreme ce Venetia moare, de vreme ce ea, iubita lui, este pierduta pentru dansul – compozitorul venetian se va pierde si el in lumea anonima a mortilor…O scurta intalnire de-a lungul unei Venetii tot atat de frumoase ca iubirea si moartea.” – D.I. Suchianu -1972 (Romania literara)

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Anonimo veneziano (1970) – filme online

 1. Monica a comentat: 15/07/2013 ora 16:14

  Daca sunteti romantici, acesta este un film pt. voi! Facem o plimbare prin Venetia, ascultam muzica frumoasa, cunoastem bucuriile si tristetile unui cuplu si desi finalul este trist, in cele din urma, ramai cu o stare placuta. Nu m-a deranjat asa de tare faptul ca este dublat in spaniola, poate pt. ca acest lucru este f. bine realizat.

 2. Mikulutza a comentat: 09/02/2013 ora 18:00

  Dublajul in limba spaniola ii reduce din autenticitate…Pacat!

 3. Ciprian a comentat: 05/02/2013 ora 14:16

  SUPERB

 4. Nina a comentat: 04/02/2013 ora 18:02

  Filmul este minunat, muzica – divina….Vedeti sau revedeti acest film !

 5. ilinca a comentat: 04/02/2013 ora 14:01

  f bun filmu, trist dar f bun

 6. nanotek a comentat: 03/02/2013 ora 19:15

  aaaaaaaaaa Venetia trip. L ocatia bate filmul…
  Frumos, frumos, frumos…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *