Anonymous – Anonim (2011) – filme online

Anonymous – Anonim (2011) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

O întrebare pe care şi-au pus-o, de câteva secole încoace, minţi strălucitoare precum Mark Twain, Charles Dickens şi Sigmund Freud: cine a creat, în realitate, operele atribuite lui William Shakespeare ? Experţii au intrat în lungi dezbateri, s-au scris nenumărate cărţi, iar unii savanţi şi-au dedicat viaţa apărării sau respingerii supoziţiilor referitoare la autorul celor mai renumite capadopere ale literaturii engleze.
Filmul propune un posibil răspuns la această întrebare, ilustrând o epocă în care intrigile politice, legăturile amoroase secrete de la Curtea Regală şi uneltirile nobililor avari de putere şi dornici să pună mâna pe tron erau scoase la lumină şi înfierate în public, pe o scenă de teatru.

Columbia Pictures, în asociere cu Relativity Media prezintă filmul Anonymous / Anonim, o producţie Centropolis Entertainment în asociere cu Studio Babelsberg, în regia lui Roland Emmerich. Scenariul este realizat de John Orloff. Producătorii filmului sunt Roland Emmerich, Larry Franco şi Robert Léger, iar producători executivi Volker Engel, Marc Weigert şi John Orloff. Co-producători sunt Charlie Woebcken, Christoph Fisser, Henning Molfenter şi Kirstin Winkler. Imaginea este semnată de Anna J. Foerster, scenografia de Sebastian Krawinkel şi montajul de Peter R. Adam. Costumele sunt create de Lisy Christl. Coloana sonoră este compusă de Thomas Wander şi Harald Kloser.
Filmul îi are în distribuţie pe Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, David Thewlis, Xavier Samuel, Sebastian Armesto, Rafe Spall, Edward Hogg, Jamie Campbell Bower şi Derek Jacobi.

Rating:
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. uscatu | 2015-04-18

  Nota 7.

 2. radu | 2015-02-01

  foarte interesant filmul – eu sunt un admirator al filmelor care se refera la perioade mai indepartate de cel putin 200 de ani (cam innainte de Napoleon)

 3. cristi | 2014-12-08

  pentru Anonymus … si o sa mai treaca mult mai multi ani pana sa-ti dai seama cine a scris cu adevarat toate cele puse pe seama lui Shakespeare…poate !

 4. CATALIN | 2014-11-05

  RABDARE MULTA ITI TREBUIE PTR ACEST FILM ….INTERESANT DOAR.

 5. anonymous | 2014-09-23

  Au trecut cativa ani pana sa vad acest film frumos, cu adevarat deosebit si ar fi de apreciat daca s-ar vedea si la T.V. ca lumea sa aiba oportunitatea de a cunoaste mai mult despre una dintre personalitatile marcante ale literaturii si dramaturgiei engleze.

 6. achim | 2014-07-02

  frumos super

 7. andy | 2014-04-26

  simply great!

 8. Iulia | 2014-04-23

  un film captivant , un film foarte bun!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.