Apocalypse – Hitler (2011) – Miniserie TV

Apocalypse – Hitler (2011) – Miniserie TV

Vezi trailer
4.0
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI
4.0
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

Apocalipsa lui Hitler este o oportunitate de a descoperi trecutul unuia dintre cei mai mari criminali din istorie, reunind o serie de imagini de arhivă. Acest documentar este povestea morții democrației și drumul spre apocalipsă…

IMDB : 8,2

Trimite filmul

Server 01
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 02
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 03
Partea I-a
Partea a II-a

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  17 comentarii
  1. CH | 2017-03-06

   E greu de crezut ceea ce spune acel om din moment ce e un francez si are toate motivele sa faca un documentar anti-nazist(invingatorii scriu istoria si aleg ce e bun si ce e rau).

  2. alex | 2016-12-29

   Istoria este scrisa de invingatori insa timpul ii va da dreptate fuhrerului.

  3. Mircea | 2016-12-20

   Da, un documentar excelent realizat, chiar prea bine realizat, dar care mentioneaza foarte in trecere una din cauzele care a dus la aparitia si proliferarea nazismului in Gemania interbelica: conditiile excesiv de dure impuse de Antanta poporului german prin pacea de la Versailles. Cand, in 1814, pe atunci se vorbea despre Prusia, nu despre Germania, prusacii, impreuna cu englezii si rusii, l-au invins pe Napoleon, deci pe francezi, prusacii, germanii de mai tarziu, nu au impus Frantei conditii umilitoare, nu au injosit-o militar si economic, au invins-o, dar au lasat-o sa rasufle, sa-si revina. Tocmai datorita atitudinii oarecum blande a Prusiei, Franta va deveni un imperiu colonial inca din secolul al XIX-lea, iar Parisul, capitala a culturii europene. Daca francezii din 1919, de fapt guvernul lor de atunci, nu erau marlani cu germani, nu-i umileau, nu le distrugea economia nationala, nu-i infometa, ci ii lasa sa rasufle, sa-si revina cum au precedat prusatii in `1814 cu urmasii galo-romanilor-normanzilor, Hitler chiar daca se nastea, nu ar fi devenit furer suprem. Austriacul a speculat abil doua aspecte: disperarea germanilor provocata de excesul saracie ca efect al Versailles-ului si frica unora, totusi majoritari, fata de spectrul bolsevismului. In plus, Primul Razboi Mondial este primul conflic armat in care au fost folosite masinile de razboi precum tancul sau arma chimica, precum gazul, ceea ce a provocat mutatii in psihologia combatantilor supravietuitori. Mai clar, a aparut forma extrema a dispretului fata de viata, mai clar, viata celuilalt, actul uciderii in masa fiind pivit treptat, din 1914, ca o necesitate a supravietuirii ca natiune. Sa nu uitam ca Primul Razboi Modial a insemnat efectiv, asasinarea unei epoci, La Belle Epoque, in esenta ei cat de cat toleranta. De asemenea, transformarea evreului in tap ispasitor pentru dezastrul economic nu este “descoperirea” lui Hitler. Este tipic Europei. Totul a inceput in Spania medievala, in 1492. Atunci si acolo s-a declansat prima prigoana impotriva lor. Pe scurt, documentarul este excelent realizat, la nivel de scenariu, de montaj, dar imperfect prin faptul ca reda doar succesiunea evenimentelor ce au nascut monstrul Hitler, nefacand analiza obiectiva a cauzelor, a faptului ca puterea lui Hitler s-a nascut din infometarea si umilirea unei natiuni, inclusiv din lacomia de bani a unor germani care aveau puterea de a-i opri ascensiunea, dar nu au facut-o. Hitler nu a ajuns la putere doar cu discursuri sau cu organizarea de marsuri. Ironia soartei este ca el a fost finantat si de unii oameni de afaceri germani care erau… evrei, sperand sa-l transforme in marioneta lor, dar nu si-au dat seama ca se inhaitau cu… un nebun periculor pentru rasa lor.

   • Lucian | 2017-06-13

    Ar trebui sa se faca un documentar la fel si cu Stalin si comunismul.

  4. Sven Hassel | 2016-12-14

   Foarte bun documentarul excelent chiar…..arata ce poate face un om la momentul potrivit in imprejurarile care trebuie la timpul potrivit si cum se pot manipula masele de oameni in anumite momente…..sincer daca ma nasteam in perioada aia sigur alegeam tabara gresita…..documentarul este bestial….multumesc filmehd.

  5. JohnY | 2016-12-12

   se poate reposta?

  6. Marius Constantin | 2014-09-17

   Am avut numai fiori tot filmul,avem continuare la el?Ca ceea ce urmeaza e mult mai interesant…

  7. deniz | 2014-05-03

   Un documentar exceptional,multumesc Filme HD.

  8. defta | 2013-11-15

   un film de nota 10, foarte expresiv, scoate in evidenta caracterul lui Hitler

  9. H.Hoffmann | 2013-11-15

   Te face sa plîngi, te face sa te simti autoritar, n-am cuvinte frate, da-i tare documentarul.

  10. tavy | 2013-10-13

   misto,intamplari adevarate tataaaaa….

  11. Andrei | 2013-10-09

   Un documentar interesant si impunator. Multumesc filmehd

  12. donkent | 2013-10-09

   sublim

  13. Albert | 2013-10-08

   Foarte interesant documentarul si extrem de impunator,ura amestecata cu inteligenta si vointa duce la dezastru,dupa ce am vazut,cu greu imi vine sa imi recunosc etnia,mie rusine din respect pt milioanele de oameni nevinovati ucisi in razboi!

  14. daniel | 2013-10-08

   un documentar superb !!!!!

  15. mia_mi20 | 2013-10-07

   F.f.f.f bun documentar,multumesc.Filmehd!!!!!!

  16. priky | 2013-10-07

   un documentar extraordinar si bine realizat, multumesc filmehd

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net