Vizioneaza filme online

Apostle Peter and the Last Supper – Apostolul Petru şi Cina cea de Taină (2012) – filme online

Un apostol al lui Hristos. Un soldat al Romei. Două suflete. Un Mântuitor.

Apostolul Petru şi Cina cea de Taină este un film bazat pe credinţă care trebuie văzut de întreaga familie. O poveste biblică despre speranţă, iertare, rugăciune şi mesajul că orice este posibil. Retrăieşte timpul lui Petru petrecut cu Isus care i-a schimbat viaţa: Cina cea de taină şi grădina Getsimani. Acţiunea se petrece în Roma anului 67 după Hristos, în vechea închisoare Mamertine unde doi temniceri îl au în custodie pe un “criminal” celebru: Simon Petru din Galileea, apostol şi prieten apropiat al lui Isus numit şi Hristos.

Condamnat la moarte, Petru, în vârstă acum, îşi povesteşte viaţa cum dintr-un simplu pescar a devenit unul din cei mai îndrăzneţi reprezentanţi al creştinismului. În timp ce Petru se pregăteşte să plece din această viaţă pământească, lasă o impresie de neuitat asupra temnicerilor lui prin puterea Evangheliei.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to Apostle Peter and the Last Supper – Apostolul Petru şi Cina cea de Taină (2012) – filme online

 1. Raskolnikov a comentat: 04/02/2015 ora 19:47

  Cald film daca ne gandim la extremistii islamisti,Iisus a propovaduit iertarea si intelegerea intre oameni,apostoli sai au perpetuat invataturile lui.viata lui Iisus comparata cu viata lui Mahomed,e un model de bunacuviinta si intelepcine,pace si intelegere.Petru,e bine interpretat si filmul merita vazut,nota 8

 2. slp a comentat: 14/11/2014 ora 03:52

  Un film foarte frumos…ne aduce aminte de viatza asta trecatoare si de Hristos…merita vazut !!! 🙂

 3. elena vasnic a comentat: 10/11/2014 ora 22:55

  filmul este foarte interesant cu mesajul ca trebuie sa fim credinciosi mie mia placut mult .

 4. monica a comentat: 23/09/2014 ora 21:22

  Chiar daca realizarea nu e una pretentioasa,mesajul transmis respecta adevarul biblic si este valabil si pentru generatia noastra.El poate sa ne schimbe perspectiva asupra vietii si mortii,si sa dea un sens nou ,vesnic,vietii fiecaruia dintre noi,daca-l acceptam.

 5. Cristian Baciu a comentat: 27/06/2014 ora 22:11

  Traducerea este de-a dreptul jenantă! Țuki? Pseudonimul ăsta spune multe…

 6. flavius a comentat: 20/05/2014 ora 22:24

  dragilor nu este n film gen gladiator .este o povestire saraca in regie pentru oameni care pot intelege o poveste.daca inteleg si mesajul cinste lor.nu este un film de 7 premii oscar ramane o poveste frumoasa televizata..

 7. Jo a comentat: 20/05/2014 ora 19:54

  Apreciat ca nu sustine nici una din divizarile actuale. Dar partea cu Iuda ..e o aberatie. Iuda nu a tradat de buna voie, a trebuit sa fie personajul negativ. Nu tot ce spune Popa e adevarat.. Istoria, Arheologia spune adevarul. (Istoria nealterata de Religie.)
  Slabut, da K.

 8. Ovi a comentat: 20/05/2014 ora 18:29

  Pueril. Joc neprofesional. Scenariu usor. Regie sfortata. Faptul ca trateaza notiuni crestine nu inseamna ca si este reusit.

 9. valentin_p a comentat: 20/05/2014 ora 16:24

  demn de urmat!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *