Art of Seduction (2005) – filme online

Art of Seduction (2005) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

În urma obiceiului practicat sistematic de “agatare”, Ji-won (Son lui Ye-Jin) provoaca intentionat un accident de masina pentru a capta atentia lui Min-Jun (Song Il-Kook) si pentru a-l aborda.
Cu toate acestea, gestul nu are rezultatele scontate. De ce exista pe lume acest tip care nu-i cedeaza farmecului ei ispititor? Ca jucatori veterani ce sunt, cei doi nu ar trebui sa arate nici un semn de slabiciune în tacticile lor de “dating”.Cine va ramane victorios si va deveni ultimul jucator în picioare?Seducatoarea sau seducatorul?

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net