Vizioneaza filme online

Arthur Newman – Lumea lui Arthur Newman (2012) – filme online

Wallace Avery s-a săturat de viaţa lui. Divorţat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulţumit de viaţa lui amoroasă, decide că a venit timpul să aplice o soluţie radicală. Renunţă, pur şi simplu, la viaţa lui, cumpărându-şi o nouă identitate, ca Arthur Newman, şi pleacă apoi, spre ţinutul său de vis, Terre Haute, Indiana, unde e convins că are o şansă să lucreze ca jucător profesionist de golf. Ideea lui Wallace de a primi o a doua şansă în viaţă este să devină o altă persoană.
În călătoria sa e bulversat de o tânără, Michaela Fitzgerald, pe care Arthur o descoperă leşinată pe marginea piscinei motelului unde stătea. Ei îi ia numai câteva ore ca să descopere înşelătoria lui Wallace cu falsa identitate. Lui îi ia mult mai mult ca să descopere înşelătoria ei…
Colin Firth şi Emily Blunt sunt protagoniştii acestei comedii romantice care se petrece în miezul furtunii perfecte declanşate de o criză de identitate. ARTHUR NEWMAN, după un scenariu de Becky Johnston, are în centrul său doi oameni disperaţi să-şi refacă viaţa, să se îndrăgostească şi să găsească o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevărat.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (2)
 • WOW (2)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to Arthur Newman – Lumea lui Arthur Newman (2012) – filme online

 1. dana a comentat: 10/04/2014 ora 08:10

  Filmul este deosebit. Pe mine m-a prins. Actorii isi interpreteaza foarte bine rolul. Este un film cu multe mesaje. Nu este unul comercial. Poate de aceea atatea pareri rezervate si impresii negative. Insa, gusturile nu se discuta! Colin Firth, in acest film a mai creat un rol impresionant. Cine la- urmarit, poate, ma intelege. Multumesc pentru posibilitatea de a-l viziona!

 2. maria a comentat: 08/12/2013 ora 13:19

  Nu-mi place!!! Si mie imi place actorul.Raportat la ce a mai jucat rolul nu i se potriveste. Film urat!

 3. gogu a comentat: 01/09/2013 ora 02:31

  varza filmu, e pierdere de timp

 4. aur a comentat: 30/08/2013 ora 22:57

  Ninochka, nu vreau sa polemizam, desi mi se pare ca acest mod de abordare face bine sectiunii de comentarii. Iti spun doar ca acest film (si el se incadreaza in tiparul unei opere artistice nonconformiste), e plin de nuante si nu ne arata ce ar trebui sa faca oamenii aflati in acea situatie, dupa criterii populare, pentru ca, altfel ar fi doar un documentar instructiv. E o poveste a reactiilor personale, la un moment dat si a diversitatii de abordare a situatiilor, dupa cum e lumea de diversa.

 5. stela a comentat: 30/08/2013 ora 22:35

  destul de interesant filmul

 6. Dan a comentat: 30/08/2013 ora 14:37

  Vazut…! :mrgreen:

 7. Nina a comentat: 30/08/2013 ora 09:53

  Comentariu la comentariu.
  Nu poti scapa de tine insuti doar schimbandu-ti numele si locul, plecand de acasa. E fireasca dorinta de a evada macar o data , de a fi si face altceva decat pana atunci – din disperare, plictis, rutina, dorinta de ceva “nou”. Este adevarat, mai greu de imaginat o femeie in aceasta postura, din multiple motive…
  Dar, cum s-a vazut si aici, eroul nostru nu prea reuseste sa evadeze din propria piele decat un moment din viata, el ramanand credincios unor anumite principii si etici personale, care nu permit derapajul.
  Totusi, se mai si redescopera, umanizeaza, devine mai putin egoist, ceea ce nu e deloc rau…

 8. aur a comentat: 29/08/2013 ora 22:28

  Se cunoaste ca ai,,, gusturi, Ninochka, dar, daca nu te concentrezi atat de mult pe interpret si intelegi mai mult personajul, ai sa vezi ca, din perspectiva unui barbat, filmul e mult mai o.k..

 9. Tibisor a comentat: 29/08/2013 ora 21:42

  Mda … prefer sa-i las pe altii sa comenteze …

 10. Nina a comentat: 29/08/2013 ora 20:07

  Imi place mult actorul Colin Firth ! Dar nu neaparat in acest film. Nu pot spune ca nu mi-a placut pelicula, are desigur meritele ei, n-o pot contesta, dar nici nu m-a entuziasmat…merita vizionat, in rest…dupa gusturi…
  Actorul mi-a placut enorm intr-un film al carui titlu nu mi-l amintesc prea bine, parca se intitula “Un barbat singur”.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *