Asphalt Tango – Asfalt tango (1996) – filme online

Asphalt Tango – Asfalt tango (1996) – filme online

Vezi trailer
0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

În vremurile tulburi ale anilor ’90, când definitorii pentru România erau grevele spontane, schimbul de valută la fiecare colţ de strada şi visul fiecăruia de a deveni patron, unsprezece fete care mai de care mai frumoase pornesc într-o călătorie cu autocarul către mirajul vieţii de artist la Paris. Fetele sunt însoţite de către un impresar local dubios (Florin Călinescu), un şofer fără scrupule (Constantin Cotimanis) şi o franţuzoaică cu experienţă în lumea dură a show-biz-ului (Charlotte Rampling).
Neprevăzutul apare atunci când soţului uneia dintre fete (Mircea Diaconu) nu poate accepta ideea că a fost părăsit şi porneşte într-o cursă de urmărire, condimentată cu furturi de maşini, atacuri armate şi răpiri.
Un road movie şi o comedie spumoasă, în care Nae Caranfil desenează cu dragoste şi umor desăvârşit o imagine a României, aşa cum o vede el în una din cele mai agitate şi în acelaşi timp romantice perioade.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net