Vizioneaza filme online

Astă seară dansăm în familie (1972) – online

Temistocle T. Temistocle (Dem Radulescu) si Alecu A. Alecu (Sebastian Papaiani), doi logodnici de profesie, colinda prin tara pentru a escroca femeile dornice sa se marite. In plasa celor doi Don Juani care se prezinta drept persoane respectabile cad numeroase victime de diferite varste, de la care acestia reusesc sa obtina importante sume de bani in schimbul promisiunilor de casatorie.

“Comedia e un joc al spiritului. Rasul are diverse stadii. Exista zambetul, exista rasul mai pe-nfundate, exista si hohotul, dar, mai presus de orice, in comedie conteaza satisfactia estetica in fata momentului de arta. Rasul este clipa de paroxism a starii spirituale. De asta cred ca trebuie sa tratam comedia ca pe un lucru foarte serios.” -Dem Radulescu- 1987 (Eva Sarbu -Interviuri uitate II)

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Astă seară dansăm în familie (1972) – online

 1. Weimar a comentat: 21/03/2014 ora 22:06

  Multzumesc din suflet acestui site,numai filme bune si calitative gasesti aici.

 2. duna nicolae a comentat: 24/12/2012 ora 14:30

  cuvintele nu il pot descrie. un adevarat monstru sacru al scenografiei romanesti.DEM RADULESCU MAI PRESUS DE CUVINTE

 3. lory a comentat: 10/09/2012 ora 00:30

  super film imi place mult

 4. Flo a comentat: 18/07/2012 ora 20:48

  Ce actor bun Dem radulescu!…pacat ca nu mai e printre noi. Cel mai reusit film romanesc…de cite ori m-as uita la filmul asta tot nu ma satur…buna comedie! Merita vazut!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *