Atrocious (2010) – filme online gratis

Atrocious (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
5.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Politia spaniola a gasit un material filmat, de 37 de ore, care face lumina in cazul unor crime monstruoase. Este vorba de materialul filmat de 2 tineri, aflati in vacanta cu parintii, care investigheaza o legenda urbana si care, evident, sfarsesc prost. Filmul este scris si regizat de mexicanul Fernando Barreda Luna. Criticii il compara cu Paranormal Activities.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  10 comentarii
  1. ZeyNep | 2013-02-20

   Mda intradevar se aseamana cu “Paranormal Activity”….este mult mai slab decat acesta…in fine totusi este inspirat din caz real iar asta chiar m-a impresionat.Nota 7,ptr ca nu este horror.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Wonder (2017) - Minunea
  Cold Skin (2017)
  A United Kingdom (2016)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net