Au revoir les enfants – La revedere, copii (1987) – filme online

Au revoir les enfants – La revedere, copii (1987) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA, 2 premii Veneția, un premiu şi 2 nominalizări Academia Europeană de Film.

Julien (Gaspard Manesse) este elev al unui colegiu catolic,la începutul anilor ’40. Viaţa cotidiană a internatului este perturbată nu numai de război (alarme aeriene,frig,lipsuri alimentare),ci şi de suspiciunea stimulată de arbitrariul ocupaţiei. Deşi îşi caută refugiul în lecturi,existenţa lui Julien este mereu confruntată cu violenţă şi incongruentă lumii adulţilor. Într-o seară,în dormitor apar trei elevi noi,dintre care unul foarte diferit:cult,muzician sensibil,dar rezervat. Învingându-i rezistența ,din prietenie şi curiozitate,Julien îi află secretul:e evreu.Din nefericire,îl află şi Gestapoul…

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net