Avioane, trenuri şi automobile (1987) – filme online

Avioane, trenuri şi automobile (1987) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Avioane, trenuri şi automobile (1987) – filme online

7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Povestea noastra are doua pesonaje principale: Neal, in interpretarea lui Steve Martin, un barbat care lucreaza intr-o agentie de publicitate, imbracat impecabil, proaspat barbierit, emanand incredere de sine si prosperitate. Celalalt este Del, in interpretarea lui John Candy, un salesman care vinde inele de perdele, “cele mai bune din lume”, cum le numeste el. Foarte inalt si solid, imbracat impotriva oricaror reguli, el poarta cu mandrie o mustacioara smechera. Ce au in comun acesti barbati? Sunt in Manhattan cu doua zile inainte de Ziua Fagaduintei, iar soarta le intersecteaza destinele si le pune bete in roate pe drumul spre casa. Si de ce ce tortura mai mare pot avea parte decat sa fie obligati sa petreaca nenumarate ore unul in compania celuilalt?

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. dan | 2013-08-04

   pentru o seara linistita.chiar bun

  2. Steve Martin | 2013-04-29

   Una peste alta Steve Martin este un monstru sacru al comediei,prin stilul sau unic ,placut copilaresc fara tente intelectuale,cu substrat greu de digerat pentru toata lumea.,este pur si cred ca are ceva din Norman Wisdom,oricum e un talent innascut in ale comediei pentru toate varstele….

  3. vasilecool | 2013-03-24

   totul e bine ,cand se termina cu bine … asta nu se poate numi comedie ! mai degraba film de catastrofa .la fel ca toate filmele lui steve martin .

  4. alina | 2013-03-18

   Film frumos, comic si sensibil!

  5. Bogumil | 2013-02-28

   intimplarea nefasta cu multe peripetii poate avea latura comica dar nu te strici de ras…si in unele situatii si-au facut-o cu mana lor !

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Thor: Ragnarok (2017) - filme online
  Far From Home: The Adventures of Yellow Dog - Aventura prieteniei (1995) - filme online
  Safari (2016) - filme online hd

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net