Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Babel (2006) – filme online

Un premiu şi 5 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Cannes.

În Babel, un incident tragic ce implică un cuplu american in Maroc duce la un lanţ de evenimente prin care trec patru familii in ţări diferite din lume. Legaţi de imprejurări, dar separaţi de continente, cultură, limbă, fiecare personaj descoperă că familia e cea care-ţi oferă până la urmă mângâiere.
În nisipurile îndepărtate din deşertul marocan, se aude un foc de armă ce detonează un lanţ de evenimente care va lega lupta frenetică a unui cuplu de turişti americani pentru supravieţuire, doi băieţi marocani implicaţi într-o crimă accidentală, o bonă ce trece ilegal în Mexic cu doi copii americani şi o rebelă adolescentă japoneză surdă, al cărei tată e căutat de poliţie în Tokyo. Separaţi de culturi ce se ciocnesc între ele, fiecare dintre cele patru grupuri disperate de oameni se îndreaptă cu iuţeală spre un destin comun de izolare şi suferinţă.
Pe parcursul a numai câteva zile o să se înfrunte toţi cu senzaţia ameţitoare de a fi complet pierduţi – pierduţi în deşert, pierduţi pentru lume, pierduţi pentru ei – în timp ce sunt împinşi până la cele mai îndepărtate limite de confuzie şi teamă, cât şi până la cele mai profunde sentimente de apropiere şi dragoste.

În acest film emoţionant uluitor care a fost filmat pe trei continente şi în patru limbi – care acoperă atât latura personală, cât şi cea politică explozivă – aclamatul regizor Alejandro González Iñárritu (21 de grame, Amores Perros) explorează cu un realism cutremurător natura barierelor care par să separe omenirea. Făcând asta, el evocă anticul concept al turnului Babel şi pune sub semnul întrebării implicaţiile din ziua de azi: identităţile confundate, neînţelegerile şi şansele ratate de comunicare care, deşi deseori nevăzute, ne conduc în viaţa contemporană.
Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Kôji Yakusho, Adriana Barraza şi Rinko Kikuchi conduc un ansamblu internaţional de actori profesionişti şi neprofesionişti din Moroc, Tijuana şi Tokyo, care îmbogăţesc diversitatea culturală abordată în Babel şi întăresc remarcele puternice despre legăturile şi frontierele culturale.

Babel e o producţie Anonymous Content, o producţie Zeta Films, un film de Alejandro González Ińárritu. Produs de Jon Kilik, Steve Golin şi Alejandro González Ińárritu, filmul e scris de Guillermo Arriaga, şi se bazează pe o idee a lui Alejandro González Ińárritu şi Guillermo Arriaga. Echipa din spatele scenei îi include pe nominalizatul la Oscar pentru imagine Rodrigo Prieto (Brokeback Mountain), scenografa laureată cu Oscar Brigitte Broch (Moulin Rouge), operatorul de montaj laureat cu Oscar Stephen Mirrione (Traffic), şi compozitorul câştigător al Oscarului Gustavo Santaolalla (Brokeback Mountain).

IMDB : 7,5

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (4)
 • Plictisitor (4)
 • Mediu (0)
 • Bun (15)
 • WOW (3)
 • Capodopera (9)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Babel (2006) – filme online

 1. Ionut O a comentat: 31/08/2015 ora 12:44

  foarte intens filmulllllll…. 🙂

 2. Sirius a comentat: 25/08/2015 ora 04:38

  Genul de film puzzle in care fiecare spectator gaseste o tragedie mai aromata deorece in regia lui Don Gonzalez valorile au o alta ordine .
  Coloana sonora a filmului e nemaipomenita, la terminarea filmului mi-am testat systemul de sunet ,wow trebuie sa fii geniu sa poti sa creezi vibratii atat de oribile ,.. imposibil sa adormi in timpul filmului de unde si nota mare la final.
  Ai vazut filmul?
  Daaaaaa ,…

 3. cris a comentat: 17/07/2013 ora 13:00

  foarte bun ! un film f bun

Lasati un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *