Back to the Future III – Înapoi în viitor 3 (1990) – filme online

Back to the Future III – Înapoi în viitor 3 (1990) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Michael J. Fox şi Christopher Llyod joacã alãturi de Mary Steenburgen în ultima parte a acestei serii a producãtorului executiv Steven Spielberg şi a regizorului Robert Zemeckis. Rãmas blocat în 1955, dupã ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie sã se întoarcã în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârşit prematur.
Dupã ce supravieţuieşte unui atac al indienilor şi al localnicilor neprietenoşi, Marty îl găseşte pe Doc Brown la fierãrie. Dar Doc e sub magia fermecãtoarei Clara Clayton şi depinde de Marty sã îi scoatã din Vestul Sãlbatic şi sã-i ducã înapoi în viitor. Un film plin de acţiune, umor şi dragoste, un final extraordinar pentru seria de succes a cãlãtoriilor în timp.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net